Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »

Zdjęcie

Wieprzowina

jedzenie rewolucje kuchenne pepe słabe słabo sienkiewicza nowy lokal słupsk

26 odpowiedzi w tym temacie

#1 czosnkowy_sos

czosnkowy_sos

    Znajomy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 37 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 21:27:12

Jakie opinie na temat "nowo otwartego" ( starego pepe ) lokalu po kuchennych rewolucjach ?

Czy warto ? Czy raczej odradzacie ?

Proszę o opinie.



#2 knur

knur

    Ⓚ Ⓝ Ⓤ Ⓡ

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 6686 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 23:11:08

chrr chrr :D może się przejdę i sprawdzę co i jak ;)


Użytkownik knur edytował ten post 04 styczeń 2015 - 23:11:16


#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 11:24:44

chrr chrr :D może się przejdę i sprawdzę co i jak ;)

 

To się spieszcie z tym odwiedzaniem bo lokal już właściwie padł, na portalach ogłoszeniowych za marne pare groszy właściciel chce odstąpić nazwę lokalu i inne znaki towarowe i zrzec się najmu lokalu na rzec nowego najemcy na tych samych warunkach co on.Poza tym było mnóstwo ogloszen też za pare złotych że właściciel podnajmie czasowo za równie niewielkie pieniądze lokal na różne imprezy zamknięte .

 

także zdaje się że tłumów to tam nie ma i chyba niespecjalnie się kręci skoro w/w ogłoszenia wisiały (pewnie dalej wiszą w necie)



#4 czosnkowy_sos

czosnkowy_sos

    Znajomy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 37 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 11:28:58

To się spieszcie z tym odwiedzaniem bo lokal już właściwie padł, na portalach ogłoszeniowych za marne pare groszy właściciel chce odstąpić nazwę lokalu i inne znaki towarowe i zrzec się najmu lokalu na rzec nowego najemcy na tych samych warunkach co on.Poza tym było mnóstwo ogloszen też za pare złotych że właściciel podnajmie czasowo za równie niewielkie pieniądze lokal na różne imprezy zamknięte .

 

także zdaje się że tłumów to tam nie ma i chyba niespecjalnie się kręci skoro w/w ogłoszenia wisiały (pewnie dalej wiszą w necie)

 

 

Czyli reanimacja Pepe, nieudana ?



#5 ~ciągle to samo~

~ciągle to samo~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 11:29:22

Ci sami właściciele co PePe Srepe więc na rewelację bym się nie nastawiał... dobre jedzenie to dobre podejście do lokalu i klientów a z tym jest tutaj ciężko. Będzie jak z Hassanem... nie idzie to zmieniamy szyld i czekamy na nowych starych klientów i tak non stop.

Lokal był już do wynajęcia a ty nagle bum... i z upadłego Pepe właściciel zrobił Wieprzowinkę... ciekawe na kogo były brane dotacje... Makaronik przy starym rynku nie wychodzi to biorą się za coś innego... niby zmiana a to samo ciągle...

Czy aby na pewno w tym lokalu odbyły się "Kuchenne Rewolucje"?

A może były to "Kuchenne rewelacje" Magdy O. (a nie Magdy Gessler)?

 



#6 ~andrzej~

~andrzej~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 14:25:40

Jak zwykle narzekać i narzekać..., nic innego nie potraficie



#7 czosnkowy_sos

czosnkowy_sos

    Znajomy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 37 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 14:40:51

Jak zwykle narzekać i narzekać..., nic innego nie potraficie

 

Doprawdy ?



#8 ~ktos~

~ktos~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 15:05:05

Ci sami właściciele co PePe Srepe więc na rewelację bym się nie nastawiał... dobre jedzenie to dobre podejście do lokalu i klientów a z tym jest tutaj ciężko. Będzie jak z Hassanem... nie idzie to zmieniamy szyld i czekamy na nowych starych klientów i tak non stop.

Lokal był już do wynajęcia a ty nagle bum... i z upadłego Pepe właściciel zrobił Wieprzowinkę... ciekawe na kogo były brane dotacje... Makaronik przy starym rynku nie wychodzi to biorą się za coś innego... niby zmiana a to samo ciągle...

Czy aby na pewno w tym lokalu odbyły się "Kuchenne Rewolucje"?

A może były to "Kuchenne rewelacje" Magdy O. (a nie Magdy Gessler)?

niech zatrudnią wiecej naciągaczy takich jak manager,to wyjdą napewno,



#9 ~Właściciel Wieprzowiny~

~Właściciel Wieprzowiny~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 15:06:24

Witam. Czytając Wasze opinie mnie mdli. Zawsze tyle niechęci i nienawiści...ale zostawmy to , każdy ma swoje zdanie raz subiektywne a raz obiektywne poparte faktami.

Nawiązując do tematu - mam do zaoferowania odstąpienie lokalu . Lokal oddam tak jak stoi za 50000zł z pełnym wyposażeniem sali konsumcyjnej jak i kuchni, nowe logo, nowa marka. Możecie się wykazać dobrym smakiem, sztuką biznesu i  stanąć za sterami swojego interesu, aby w najlepsze poprowadzić gastronomię w Słupsku. Czekam na kontakt tylko z osobami zainteresowanymi a nie chowającymi się za zmyślonymi nickami byłymi pracownikami-nieudacznikami wywalonymi za nieróbstwo. mój telefon 888949175.

Właściciel



#10 ~Właściciel Wieprzowiny~

~Właściciel Wieprzowiny~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 15:31:36

Przepraszam niepoprawny numer telefonu. Podaję nr 789482798



#11 ~zmyślony nick~

~zmyślony nick~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 15:59:48

Hehehe. rozwalasz mnie "Właścicielu". tonący brzytwy się chwyta... kończ waść...

 

(...)nowe logo, nowa marka(...)a nie chowającymi się za zmyślonymi nickami byłymi pracownikami-nieudacznikami wywalonymi za nieróbstwo. mój telefon 888949175.

Właściciel

 

Cóż to jest za wybitna marka?szał. ta kojarząca się z beznadziejnym Pepe (wszyscy wiedzą, że to była zmiana tylko nazwy), które nie szło bo "rynek pizzy w Słupsku jest przesycony" - w życiu jest tak, że słabi gracze odpadają szukając mnóstwa argumentów na usprawiedliwienie swojej klęski.

Co do chowania się pod zmyślonym nickiem to może "Właścicielu" byś się przedstawił bo nie wiem czy będę ewentualnie rozmawiał z panem z brzuchem czy wiecznie niezadowoloną i niemiłą panią.

 

Co do pracowników - nieudaczników to właśnie ich tak nazywając pokazujesz jak traktujesz ludzi, którzy są podstawą takiej działalności... ale się nie przejmuj... Ciebie postrzegają jeszcze gorzej, nawet ci co nie mieli z Tobą do czynienia na stopie służbowej i przy tobie się uśmiechają i klepią po ramieniu a za plecami to hohoho.

 

P.S. Nigdy nie byłem Waszym pracownikiem ale miałem tę nieprzyjemność widzieć i słyszeć za wiele... ale życzę powodzenia z Bacaratem i padającą makaroniarnią z błędem składniowym w nazwie. A i jeszcze w innym biznesie ale to zostawmy na inną okazję - nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć (od razu).

 



#12 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2015 - 17:40:15

Hehehe. rozwalasz mnie "Właścicielu". tonący brzytwy się chwyta... kończ waść...

 

 

Cóż to jest za wybitna marka?szał. ta kojarząca się z beznadziejnym Pepe (wszyscy wiedzą, że to była zmiana tylko nazwy), które nie szło bo "rynek pizzy w Słupsku jest przesycony" - w życiu jest tak, że słabi gracze odpadają szukając mnóstwa argumentów na usprawiedliwienie swojej klęski.

Co do chowania się pod zmyślonym nickiem to może "Właścicielu" byś się przedstawił bo nie wiem czy będę ewentualnie rozmawiał z panem z brzuchem czy wiecznie niezadowoloną i niemiłą panią.

 

Co do pracowników - nieudaczników to właśnie ich tak nazywając pokazujesz jak traktujesz ludzi, którzy są podstawą takiej działalności... ale się nie przejmuj... Ciebie postrzegają jeszcze gorzej, nawet ci co nie mieli z Tobą do czynienia na stopie służbowej i przy tobie się uśmiechają i klepią po ramieniu a za plecami to hohoho.

 

P.S. Nigdy nie byłem Waszym pracownikiem ale miałem tę nieprzyjemność widzieć i słyszeć za wiele... ale życzę powodzenia z Bacaratem i padającą makaroniarnią z błędem składniowym w nazwie. A i jeszcze w innym biznesie ale to zostawmy na inną okazję - nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć (od razu).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aha panie właścicielu.uważaj na swojego managera Sebastiana,bo

powiezie Cie jak to tylko on potrafi.,szczera przestroga,radze posłuchac,bo żle Wam nie życze.

 

 



#13 czosnkowy_sos

czosnkowy_sos

    Znajomy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 37 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 21:06:47

Mocne słowa tutaj padają .... :)



#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2015 - 00:48:39

Mocne... a jakże prawdziwe... niech "właściciele" w końcu spokornieją bo bo od ich czynów i ciętego języczka słabo się robi.

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2015 - 10:01:39

Pepe Było dno. wieprzowina pewnie to samo bo mentalność ciężko zmienić. Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego "Właściciel" chce sprzedać lokal, który przed chwilą zrebrandował (zmienił nazwę itp.)? coś mi tu śmierdzi. chce sprzedać lokal a mimo to puszcza jakieś artykuły promujące lokal. Powalone to to jest.



#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2015 - 10:22:00

Biznes to biznes, ich sprawa i mogą robić co chcą.

Dla mnie i dla wielu jest to obojętne, nie ma też co wchodzić z butami w ich życie. Zrobią to co uważają za stosowne.

Natomiast wszystkim ludziom którzy dogryzają, złośliwie piszą lub oceniają radzę trochę stonować. Przecież te posty świadczą jedynie o piszących, o ich inteligencji. Śledząc dyskusję widać że z tym jest marnie, jest niski poziom ogólny i dlatego życie niektórych jest takie nędzne.

Życzę wszystkim więcej pozytywnej energii, więcej mądrości i wyrozumiałości dla innych a ich życie stanie się na pewno lepsze.



#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2015 - 14:04:32

Jasne jasne to i tak nie zmienia faktu, że "właściciele"  są skończeni w Słupsku i cokolwiek by nie zrobili ( pod swoimi nazwiskami - ludzie wszystko wiedzą) to będzie porażka, bo swojej mentalności nie zmienią. Tacy nowobogaccy są najgorsi.



#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2015 - 15:24:59

Bo to zła kobieta była. ..

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2015 - 11:15:52

No i stało się... lokal padł... ale jakby co to jest urlop od 10.02 do 10.03 ale wszyscy wiemy, że knajpy ze Słupska z takiego urlopu nie wracają :)

Właścicieli przycisnęło bo z 50 tyś zeszli do 30 za odstąpienie lokalu :)

poczekajmy do końca "urlopu" to może do 20 zejdzie:)

 

niestety pod złą batutą to i wirtuoz będzie grał jak miernota...



#20 proszę o kulturę

proszę o kulturę

    Swojak

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 8154 postów

Napisano 14 luty 2015 - 20:30:37

A dlaczgo The Dorsz się zamknął?

 

Tak się wielu cieszylo,zachwalało i co?


Użytkownik proszę o kulturę edytował ten post 14 luty 2015 - 20:31:05




Dodaj odpowiedź



  



Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: jedzenie, rewolucje, kuchenne, pepe, słabe, słabo, sienkiewicza, nowy, lokal, słupsk

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych