Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »


51 odpowiedzi w tym temacie

#41 ~Zet~

~Zet~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2014 - 16:55:05

Pomysł ok ale czy ktoś. Mądry uwierzy ze to prawdziwy makaron z semoliny Za 12 zł sos mh... Puszka i nic wiecej. Ani grama prawdziwego pomidora

#42 ~Mario~

~Mario~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2014 - 17:50:35

Byłem i sprawdziłem. Jedzenie naprawdę dobre. Jedynym słabym punktem tego lokalu jest nagłośnienie. Muzyka z małej wieżyczki tylko przeszkadza zamiast umilać czas.  Jeżeli to zmienią to będzie super lokal.



#43 ~mir~

~mir~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2014 - 19:49:54

Szkoda, że nie ma WC. Poza tym polecam.



#44 ~Ala~

~Ala~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2014 - 20:50:30

Byłam dw razy, probowalam za pierwszym - boscaiola - bylo ok, ale za drugim sprobowalam carbonara - dramat, nie wiem skad w srodku wzial sie groszek zielony :/ jak bylam przed weekendem parmezanu nie szczedzili, ale po weekendzie jak kot naplakal po wierzchu, a pod spodem suchy makaron, jakas szynka, kawalek boczku. Makaron wczesniej ugotowany, wrzucany do goracej wody.  Sos sredni. Za taka kwote nie mozna spodziewac sie nie wiadomo jakich specjalow. Ogolnie pewnie jeszcze tam zajrze, zeby sprawdzic czy wlascicielom zalezy na kliencie i nie beda szczedzili na skladnikach. Jesli tak bedzie to dlugo nie utrzymaja sie na slupskim rynku.



#45 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2014 - 23:07:37

Jeden poleca a drugi pisze: żenada. Iść albo nie iść, o to jest pytanie :D



#46 ~Max~

~Max~
  • Goście

Napisano 25 wrzesień 2014 - 07:00:26

Skoro jest to lokal właścicielki pepe to ja już podziękuje.



#47 ~Sł.~

~Sł.~
  • Goście

Napisano 01 październik 2014 - 15:01:41

szczerze: po pierwsze: za mało miejsca dla gości... a jesli chodzi o jedzenie to makaron to najprostrza rzecz na swiecie a tam jest niedosolony i rogotowanyy? boze jak można tzepsuc to. ta opinia krąży juz od dawna.. ja poszłam i sie przekonałam....   i proponowałabym obsługe która z zyciem by obsługiwała.. mała rada. pozdrawiamy mieszkańcy słupska



#48 ~kamil~

~kamil~
  • Goście

Napisano 01 październik 2014 - 15:03:20

proponuje milszą obsługe. a nie nadąsanych chlopaków którzy z kwaśną miną obsługują



#49 ~Przemo~

~Przemo~
  • Goście

Napisano 12 październik 2014 - 08:33:57

Nie polecam .

Jak juz wczesniej ktos napisal rozgotowany , przesiakniety ta gotowana woda i nie dosolony . Makaron niskiej jakosci czuc mąke .

Jak wytrzymaja do lata to bedzie cud



#50 kasjerka.reala

kasjerka.reala

    Swojak

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 210 postów

Napisano 19 październik 2014 - 20:31:19

Wystrój ciekawy,ładnie.Duży plus.Jest gdzie posiedzieć czekając na zamówienie.

Jeśli chodzi o sosy to bez zachwytu.

Bolognese i carbonara powinny być bardziej zredukowane.Więcej przypraw w postaci pieprzu,ziół prowansalskich,czosnku świeżego i ostrej papryki też by się przydało.Koszt niewielki a smak i aromat byłby lepszy.W sosie bolognese mięsko było.W carbonarze wędzony boczek posiekany w tak małe skrawki,że potrzeba by było do niego łyżkę by go wyłowić.Jeden groszek też się trafił.

Ogólnie jedzenie ocieniam na 3.Jeśli tak gotują też w Baccaracie to na pewno nie pójdę.Jak ktoś głodny to da się zjeść.Niestety nie poczuje,że ma ochotę na jeszcze.

Pomysł fajny bo nie zawsze ma się ochotę na kebaba.Tylko popracujcie nad sosami.



#51 karola667

karola667

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 22 październik 2014 - 14:48:19

Byłam, spoko ceny 12-15zł za dane no i w sumie ciekawa "nowa" propozycja w mieście...



#52 ~ułan~

~ułan~
  • Goście

Napisano 02 maj 2016 - 10:20:08

Własnie zjadłam boscaiola pyszny!!!!!napewno wrócę!!!!

sralalola





Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych