Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

30 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~-gosc-~

~-gosc-~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 13:37

Zaproszenia od uczniów i tak olewacie. Jedziecie tylko tam gdzie wam sie podoba. Z miesięcznym wyprzedzeniem zapraszalem na swoja stodniowke, zero odzewu. /Banda nierobów!

#2 ~-gosc-~

~-gosc-~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 13:40

nie zapraszajcie bo i tak nie przyjada. A niewygodne komenty usuwaja w przeciagu paru sekund!!

#3 ~idare~

~idare~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 13:41

jeszcze 10 lat temu, na mojej studniówce rzadko która dziewczyna zdecydowała się założyć sukienkę sięgającą powyżej kolana, królowały długie suknie. a teraz? żal patrzeć. same gołe tyłki. bal prostytutek 2012.

#4 ~BLOCPARTY~

~BLOCPARTY~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 14:19

NIE ZAPRASZAJCIE MNIE NAWET, NIE PRZYJDE I KONIEC.
WIEM, ZE ROZPALAM WASZE ZMYSLY I ZE CHCIALYBYSCIE BYM Z WAMI ZATANCZYL, ALE NIE I KONIEC KROPKA PL.

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 14:45

Czy GP posiada zgodę wszystkich uczestników studniówek na upublicznianie ich wizerunku w sieci?

#6 ~Monikosława ;)~

~Monikosława ;)~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 15:00

Wyświetl postUżytkownik idare dnia 10 styczeń 2012 - 13:41 napisał

jeszcze 10 lat temu, na mojej studniówce rzadko która dziewczyna zdecydowała się założyć sukienkę sięgającą powyżej kolana, królowały długie suknie. a teraz? żal patrzeć. same gołe tyłki. bal prostytutek 2012.

a Ty sie troszke podjaralas to ze byls na studniowce 10 lat temu i chodzilyscie tam w przescieradlach to nie oznacza ze tak bedzie zawsze podejrzewam ze poprostu zazdroscisz nam tego ze mozemy sie tak pokazac . a nasz bal to chyba pomysllas ze swoim stanowiskiem pracy wiec bij panienko ;)

#7 ~maturzysta~

~maturzysta~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 15:31

Wyświetl postUżytkownik Monikosława ';)' dnia 10 styczeń 2012 - 15:00 napisał

a Ty sie troszke podjaralas to ze byls na studniowce 10 lat temu i chodzilyscie tam w przescieradlach to nie oznacza ze tak bedzie zawsze podejrzewam ze poprostu zazdroscisz nam tego ze mozemy sie tak pokazac . a nasz bal to chyba pomysllas ze swoim stanowiskiem pracy wiec bij panienko ;)

Pewnie nigdy w życiu by się w taką nie wcisnęła i teraz żal dupę ściska.

#8 ~Jerzy~

~Jerzy~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 16:51

Właśnie zakupiłem kod do zdjęcia studniówkowego za 1,23zł. Miało to być zdjęcie wysokiej rozdzielczości... Zdjęcie za które zapłaciłem to rozdzielczość 700x467 pikseli, a to dla wszystkich ma wielkość 500×333 pikseli. Czy to jest jakaś kpina?

#9 ~mode~

~mode~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 17:37

Wyświetl postUżytkownik Jerzy dnia 10 styczeń 2012 - 16:51 napisał

Właśnie zakupiłem kod do zdjęcia studniówkowego za 1,23zł. Miało to być zdjęcie wysokiej rozdzielczości... Zdjęcie za które zapłaciłem to rozdzielczość 700x467 pikseli, a to dla wszystkich ma wielkość 500×333 pikseli. Czy to jest jakaś kpina?

Nie, to pomyłka, zdjęcia w pełnej rozdzielczości będą dostępne od jutra (11 stycznia od południa)
proszę na adres alarm@gp24.pl przesłać swój mail, podać wygenerowany kod sms, prześlemy zdjęcie w pełnej rozdzielczości.

Za pomyłkę przepraszamy.

gp24.pl

#10 ~KATRINA~

~KATRINA~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 17:44

Wyświetl postUżytkownik idare dnia 10 styczeń 2012 - 13:41 napisał

to,że dziewczyny teraz ubierają krótsze sukienki nie oznacza,żeby nazywać to balem prostytutek!!! CZasy się zmieniają,moda także a o gustach i sposobie ubierania kobiet chyba się nie dyskutuje na forum bo nie od tego jest to forum.Liczy się dobra zabawa na studniówce a mężczyżni to z reguły wzrokowce i żadna dziewczyna nie ubierze się na studniówke jak zakonnica tylko ma się rozumieć że w tę jedną noc można poszaleć z fryzurą,makijażem i strojem i pokazać trochę nowe oblicze:-P MA BYĆ WYSTRZAŁOWO CHOĆ RAZ W ŻYCIU:-p CHOĆ NIEKTÓRE PANIE PROPAGUJĄ WYZYWAJĄCE STROJE I POZY NA CODZIEŃ OBNAŻAJĄC SIĘ Z PRYWATNOŚCI I DODAJĄC SWOJE WYZYWAJĄCE FOTKI NA NK I FACEBOOKU BO TO JUŻ NIESMACZNE WG MNIE :-p

#11 ~Fun Pack~

~Fun Pack~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 19:48

Neostrada Fiber 40Mb i Neostrada Fiber 80Mb już dostępna w Słupsku .

#12 ~Maturzysta~

~Maturzysta~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 20:10

Ludzie opanujcie się.. mamy rok 2012!!!! a nie 2002 czy nawet lata 90te!
Każdy ubiera się jak chce i jak lubi. ej gościu po co te pytania o zgode?? jeśli ktoś nie chce zdjecia to nie pozuje!!!!
To była moja Studniówka i bardzo dziekuje GP za przybycie i za UDOSTEPNIENIE zdjęć!
pozdrawiam

#13 ~Maturzystka~

~Maturzystka~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 20:26

Studniówka była znakomita i bedzie napewno nie zapomniana.... a co do stroju to pisza to osoby ktore zazdroszcza młodym figur , wolny kraj kazdy ubiera sie jak chce dziewczyny wygladały rewelacyjnie i oczywiscie chłopacy tez.... Dzieki za świetna zabawe.... i Dziekujemy GP za to ze uwiecznili ten nasz wazny dzien , a innym niech dalej gul skacze z zazdrosci:)
Pozdrowienia dla Fotografa Kamil N. ( świetne fotki)

#14 ~delpiero7~

~delpiero7~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 21:58

Wyświetl postUżytkownik Maturzystka dnia 10 styczeń 2012 - 20:26 napisał

Studniówka była znakomita i bedzie napewno nie zapomniana.... a co do stroju to pisza to osoby ktore zazdroszcza młodym figur , wolny kraj kazdy ubiera sie jak chce dziewczyny wygladały rewelacyjnie i oczywiscie chłopacy tez.... Dzieki za świetna zabawe.... i Dziekujemy GP za to ze uwiecznili ten nasz wazny dzien , a innym niech dalej gul skacze z zazdrosci:)

Maturzystka ehheh :D

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 styczeń 2012 - 22:12

Wyświetl postUżytkownik Maturzystka dnia 10 styczeń 2012 - 20:26 napisał

No wiesz,Maturzystko :) Studniówka,bal maturalny to wielkie wydarzenia w życiu młodego czlowieka,a więc i strój bardziej "uroczysty" przydałby się,ale cóz,tak uważacie wy,wasza sprawa.

Nie poszłabym na bal,swój pierwszy bal,z chłopakiem w kolorowej koszuli,w dodatku wyłożonej na spodnie.

Garnitur,bucik wypucowany,sukienka skromna aczkolwiek uroczysta.

Gul normalnie myślącemu nie skacze,ale to moje widzenie sprawy,wszak maturę zdawałam daaaawno,daaaawno temu.Wy,młodzi może i macie skaczącego gula:)

#16 ~maturzystka~

~maturzystka~
  • Goście

Napisano 11 styczeń 2012 - 11:50

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10 styczeń 2012 - 22:12 napisał

No wiesz,Maturzystko :) Studniówka,bal maturalny to wielkie wydarzenia w życiu młodego czlowieka,a więc i strój bardziej "uroczysty" przydałby się,ale cóz,tak uważacie wy,wasza sprawa.

Nie poszłabym na bal,swój pierwszy bal,z chłopakiem w kolorowej koszuli,w dodatku wyłożonej na spodnie.

Garnitur,bucik wypucowany,sukienka skromna aczkolwiek uroczysta.

Gul normalnie myślącemu nie skacze,ale to moje widzenie sprawy,wszak maturę zdawałam daaaawno,daaaawno temu.Wy,młodzi może i macie skaczącego gula:)

stare berety tylko tak mysla.... z zazdrosci wypisujecie takie rzeczy , gdyby nie było zazdrosci to byscie na ten temat tyle nie pisali... proste logicznie wystarczy pomyslec, a nie w necie byc najmadrzejszym i wypisywac głupoty odnosnie ubioru kazdy ma swoj gust i swoj styl i innym gowno do tego ... tyle:)

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 11 styczeń 2012 - 16:04

Wyświetl postUżytkownik maturzystka dnia 11 styczeń 2012 - 11:50 napisał

stare berety tylko tak mysla.... z zazdrosci wypisujecie takie rzeczy , gdyby nie było zazdrosci to byscie na ten temat tyle nie pisali... proste logicznie wystarczy pomyslec, a nie w necie byc najmadrzejszym i wypisywac głupoty odnosnie ubioru kazdy ma swoj gust i swoj styl i innym gowno do tego ... tyle:)

Widzę,że pozjadałąś wszystkie rozumy,a to dopiero początek.Co będziesz wcinać w przyszłości?Na własny rozumek i inteligencje nie licz.

#18 ~Maturzystka~

~Maturzystka~
  • Goście

Napisano 11 styczeń 2012 - 21:00

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 11 styczeń 2012 - 16:04 napisał

Widzę,że pozjadałąś wszystkie rozumy,a to dopiero początek.Co będziesz wcinać w przyszłości?Na własny rozumek i inteligencje nie licz.

Gosciu Milcz tyle ci powiem z gówniarzami , osobami niedojrzałymi i z niskim poziomem inteligencji nie pisze. Myslałam ze tu wchodzi wiekszosc osob dojrzałych ale widocznie myliłam sie wchodza sami gówniarze , ktorzy nudza sie przed komputerem i udzielaja na forach komentarzy ktore swiadcza tylko o ich bezmyślnosci i niedojrzałosci. Leczcie sie skoro takie kompleksy macie. Zreszta nie podoba wam sie to nie patrzcie i nie komentujcie!!!!

#19 ~xxxon~

~xxxon~
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2012 - 00:21

Hahaha Dzierżakowa nawet byla widze z cala elita ;D pewnie poczula sie jak w miami albo gdziekolwiek indziej :D ciekawe z kim wrocila :D

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2012 - 14:13

Wyświetl postUżytkownik Maturzystka dnia 11 styczeń 2012 - 21:00 napisał

Gosciu Milcz tyle ci powiem z gówniarzami , osobami niedojrzałymi i z niskim poziomem inteligencji nie pisze. Myslałam ze tu wchodzi wiekszosc osob dojrzałych ale widocznie myliłam sie wchodza sami gówniarze , ktorzy nudza sie przed komputerem i udzielaja na forach komentarzy ktore swiadcza tylko o ich bezmyślnosci i niedojrzałosci. Leczcie sie skoro takie kompleksy macie. Zreszta nie podoba wam sie to nie patrzcie i nie komentujcie!!!!

Jednak matura nie równa się inteligencja.Z inteligencją ,Maturzystko, trzeba się urodzić.

Jednego ci nie zazdroszczę,właśnie tej rzeczonej inteligencji :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych