Witam, czy na tym forum znajdę kogoś kto ma podpisanę umowę o służebność przesyłu z elektrownią? Pytam, bo nie wiem w jaki sposób się do tego zabrać, od czego zacząć. W artykule w gp było napisane, że elektrownia ma podpisane takie umowy już z wieloma właścicielami nieruchomości, na których stoją słupy elektryczne. Ciekawa jestem jakie w przybliżeniu są stawki, od czego zależą, czy jest to jednorazowa wypłata czy jakiś wypłacany cyklicznie ryczałt. Gdyby ktoś wiedział coś w tym temacie proszę o podpowiedź.
Służebność przesyłu
Rozpoczęty przez
~Aga~
, mar 13 2011 10:25
4 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~Aga~
Napisano 13 marzec 2011 - 10:25
#2 ~R~
Napisano 16 marzec 2011 - 14:11
Postępowania odszkodowawcze w zakresie służebności linii przesyłowych.Wszystkim posiadaczom nieruchomości,na których znajdują się sieci energetyczne,gazociągi,ciągi wodno-kanalizacyjne,ciepłownicze,stacje transformatorowe,wieże trangulacyjne i inne urządzenia obniżające jakośc i wartośc działek bydowlanych należy się odszkodowanie za utratę wartości działki.Więcej informacji R.Olszewski 510-628-797
#3 ~madziunia~
Napisano 13 maj 2011 - 22:39
Służę pomocą w sprawie służebności przesyłu , pytania proszę kierować na maila : czesia.2011@interia.pl
#4 ~Marita~
Napisano 08 sierpień 2011 - 21:19
Użytkownik Aga dnia 13 marzec 2011 - 10:25 napisał
Witam, czy na tym forum znajdę kogoś kto ma podpisanę umowę o służebność przesyłu z elektrownią? Pytam, bo nie wiem w jaki sposób się do tego zabrać, od czego zacząć. W artykule w gp było napisane, że elektrownia ma podpisane takie umowy już z wieloma właścicielami nieruchomości, na których stoją słupy elektryczne. Ciekawa jestem jakie w przybliżeniu są stawki, od czego zależą, czy jest to jednorazowa wypłata czy jakiś wypłacany cyklicznie ryczałt. Gdyby ktoś wiedział coś w tym temacie proszę o podpowiedź.
#5 ~Gonzo~
Napisano 25 styczeń 2012 - 10:24
Witam firma prawnicza wygrała właśnie dla mnie odszkodowanie. Mam słupy wysokiego napięcia.Moim zdaniem każdemu należy się odszkodowanie za utratę wartości ich działki. Jeżeli ktoś szuka skutecznej firmy to zapraszam gonzalez555@tlen.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia