Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Słupski bank szuka pracowników :: zobacz komentowany artykuł

40 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~palantunio~

~palantunio~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 17:55

30% bezrobocie i nie ma chetnych do pracy za 1100 pln w wyzszej kulturze bankowosci? masakra...

#2 ~WolF~

~WolF~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 18:15

Wyświetl postUżytkownik palantunio dnia 20 luty 2012 - 17:55 napisał

30% bezrobocie i nie ma chetnych do pracy za 1100 pln w wyzszej kulturze bankowosci? masakra...
A brutto to czy netto?

#3 ~matthew~

~matthew~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 19:02

Oczywiście brutto, umowa-zlecenie, 5 lat doświadczenia, nie więcej niż 25 lat i biegła znajomość 8 języków obcych.

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 19:06

młodzi wyksztalceni doświadczeni za darmo - szukajta jeleni w lasach

#5 ~donkichotmazlancy~

~donkichotmazlancy~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 19:12

Cytat

Poszukujemy młodych ludzi z doświadczeniem w pracy w banku, handlu lub usługach.

Może być 18 latka z 10 letnim doświadczeniem w "usługach" ???

#6 ~kowal~

~kowal~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 19:57

Wyświetl postUżytkownik Pati dnia 20 luty 2012 - 19:32 napisał

Wystarczy troche w siebie zainwestowac drogie panie.Ja mam 25 lat i ani jednego dnia nie pracowalam.Ani mi sie sni!!!!I stac mnie na kosmetyczke i solarium przynaniej raz w tygodniu!Trzeba mniec jskom taka prezencje a mie jak wy wygladacie szare myszki.
Karzdy kto haruje za 1100 sie osmiesza i jest dla mnie nikim.1100 to ja mamod mojego misia.miesiecznir kieszonkowego a mam ich dwoch.Czyli potraficie liczyc?mam 2200 i sie z was nabijam.Tyle w temacie.
A jak żyć Pati, jak żyć?

#7 ~for Pati~

~for Pati~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:06

ale wytłumaczcie Pati, iż w banku to pracownik dyma klienta (oprocentowanie, ubezpieczenia, itp.), a nie odwrotnie. coś się panience powaliło. to oni ciebie Pati dymają, a nie ty ich.

#8 ~Pati~

~Pati~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:09

Wyświetl postUżytkownik kowal dnia 20 luty 2012 - 19:57 napisał

A jak żyć Pati, jak żyć?
Pelnia zycia kochany!W sobote w adamku i jadom jadom!!!

#9 ~Kate~

~Kate~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:13

Oj droga Patko, może kase to Ty masz ale widać, że w główce pusto. W Twoim przypadku potwierdza się stwierdzenie, że rozum nie idzie w parze z urodą. Ani składu ani ładu ortograficznego w Twojej wypowiedzi. Gość miał rację pisząc, że Twoje akcje spadają każdego dnia. Zastanów się ile Ty będziesz zarabiać za pare lat bez stażu pracy, doświadczenia i jak widać jakichkolwiek ambicji. Życzę Tobie powodzenia!!!

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:13

Przecież jesteśmy zieloną wyspą :lol:zaraz po Grecji.

#11 ~Pati~

~Pati~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:18

Wyświetl postUżytkownik Kate dnia 20 luty 2012 - 20:13 napisał

Oj droga Patko, może kase to Ty masz ale widać, że w główce pusto. W Twoim przypadku potwierdza się stwierdzenie, że rozum nie idzie w parze z urodą. Ani składu ani ładu ortograficznego w Twojej wypowiedzi. Gość miał rację pisząc, że Twoje akcje spadają każdego dnia. Zastanów się ile Ty będziesz zarabiać za pare lat bez stażu pracy, doświadczenia i jak widać jakichkolwiek ambicji. Życzę Tobie powodzenia!!!
A ty to pewnie co w realu na kasie albo innej bieronce i az ci gul skacze jak widzisz moje seteczki.Spokojna twoja rozczochrana jestem zbyt piekna i mloda zeby sie tak ponizac.Zatkalo kakalo?

#12 ~kowal~

~kowal~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:19

(...)

Użytkownik -Kazik- edytował ten post 20 luty 2012 - 21:06
wpis chamski i wulgarny

#13 ~Pati~

~Pati~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:25

(...)

Użytkownik -Kazik- edytował ten post 20 luty 2012 - 21:07
wpis nie na temat

#14 ~Kate~

~Kate~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:45

Wyświetl postUżytkownik Pati dnia 20 luty 2012 - 20:18 napisał

A ty to pewnie co w realu na kasie albo innej bieronce i az ci gul skacze jak widzisz moje seteczki.Spokojna twoja rozczochrana jestem zbyt piekna i mloda zeby sie tak ponizac.Zatkalo kakalo?

Muszę Cię rozczarować, ani w Realu ani w Biedronce!!!! Mam świetną pracę i realizuję się w niej każdego dnia. Kocham to co robię i też mnie stać na kosmetyczkę, solarium. I nie zatkało kakao bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę się puszczać by mieć co chcę. A tak w ogóle to pomyśl o swojej przyszłości, bo widzę ja w ciemnych barwach.

#15 ~napoleon~

~napoleon~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:51

W życiu dzisiejszym podobno króluje relatywizm, a tu samych poprawiaczy widzę.

#16 ~Ania~

~Ania~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 21:08

Nie polecam pracy w aliorze. Rekrutacja ciagnie sie dlugo a na koncu podpisuje sie "oszukana" umowe a wniej zobowiazania do wykonania niemozliwego planu ( z odpowiedzialnoscia finansową) i nauki w wolnym czasie metoda e-learningu. KOSZMAR. Ostrzegam.

#17 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 21:08

Alior bankt to Niższa kultura bankowości!,właśnie w tym odzdziale na Sobieskiego pracują conajmniej 2 kompletnie nieprofesjonalne i niekompetentne pracownice,które robią bałagan.Pisze to z mojego doświadczenia,również moji sąsiedzi,po tym jak sąsiadka zmienia bank po tym jak miała problem z wyciągięciem pieniędzy pomimo upoważnienia na piśmie bo paniusia od kilku miesięcy nie wprowadziła w system upoważnienia,szok! to jest bank?..

#18 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 21:25

potwierdzam, jestem klientką alior banku i mam niestety bardzo złe doświadczenia, głównie - albo przede wszystkim dzięki niekompetentnym pracownikom, którzy naprawdę nie radzą sobie z prostymi rzeczami. brak informacji, brak profesjonalnej obsługi, długo mogłabym opowiadać, ale zdecydowałam, że rezygnuję z usług tego banku. Oddział w Słupsku to KOSZMAR.

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 23:59

co to za brednia w tytule??? moje drogie redaktorki z bożej laski, toż to nie jest żaden "słupski" bank tylko słupski oddział banku, niemoty wy jedne.

#20 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 08:57

Nie polecam nikomu pracy w tym banku,ciągła presja o wynik całodobowy "monitoryg" stanowisk przez p. WRÓBLEWSKIEGO.Atmosfera jaka panuje w tym banku to fakt niezaprzeczalny że 80% odeszła z tego bałaganu nie wytrzymując presji i ciągłego stresu ze strony dyrektora.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych