Roszczenia "wypędzonych". Szykują wiece i chcą zrzucać ulotki w polskich miastach :: zobacz komentowany artykuł
#1 ~Knot~
Napisano 08 luty 2012 - 12:35
#2 ~Lilly~
Napisano 08 luty 2012 - 12:46
#3 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 12:51
Historii nie da się oszukać, ale dzięki niej można będzie zarobić. Możecie wynajmować mieszkania Niemcom na ten czas, płacimy w euro. Lokalne bary i restauracje też na tym skorzystają, zapanuje ożywienie.
Mogę podpowiedzieć że producenci i sprzedawcy pochodni będą mieli dobry zbyt na swoje towary. Wieczorne, nastrojowe marsze wymagają odpowiedniej oprawy. Niemiecka solidność i dyscyplina gwarantują porządek i spokój, także bez obawy.
#4 ~Senwid~
Napisano 08 luty 2012 - 12:51
Może my mamy od nich wyciągnąć zwrot kosztów pracy wraz z zaległymi odsetkami za pracę na rzecz III Rzeszy?
#5 ~gość~
Napisano 08 luty 2012 - 12:56
Użytkownik Gość dnia 08 luty 2012 - 12:51 napisał
Historii nie da się oszukać, ale dzięki niej można będzie zarobić. Możecie wynajmować mieszkania Niemcom na ten czas, płacimy w euro. Lokalne bary i restauracje też na tym skorzystają, zapanuje ożywienie.
Mogę podpowiedzieć że producenci i sprzedawcy pochodni będą mieli dobry zbyt na swoje towary. Wieczorne, nastrojowe marsze wymagają odpowiedniej oprawy. Niemiecka solidność i dyscyplina gwarantują porządek i spokój, także bez obawy.
Idź lepiej do lekarza.
Jak znam niemców i ich dążenia do zagarniania i odbierania innym narodom wszystkiego to, oni w tych wynajętych mieszkaniach, domach i gospodarstwach już pozostaną, a pomagać im będzie nasze państwo.
#6 ~gosc~
Napisano 08 luty 2012 - 13:02
#7 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 13:06
Użytkownik gość dnia 08 luty 2012 - 12:56 napisał
Jak znam niemców i ich dążenia do zagarniania i odbierania innym narodom wszystkiego to, oni w tych wynajętych mieszkaniach, domach i gospodarstwach już pozostaną, a pomagać im będzie nasze państwo.
Nie możecie dać sobie rady w swojej wewnętrznej polityce. Potrzebna wam pomoc, macie za duży chaos, trzeba to uporządkować. Kto pomoże lepiej niż sąsiad?
#8 ~rysiek~
#9 ~uczciwy obywatel~
#10 ~max~
Napisano 08 luty 2012 - 13:12
#11 ~gosc~
Napisano 08 luty 2012 - 13:18
Użytkownik Gość dnia 08 luty 2012 - 13:06 napisał
Nie możecie dać sobie rady w swojej wewnętrznej polityce. Potrzebna wam pomoc, macie za duży chaos, trzeba to uporządkować. Kto pomoże lepiej niż sąsiad?
..."porządny Naród" powiedz to dzieciom, które zginęły w II wojnie św. Moja babcia miała 7 lat kiedy ten "porządny Naród" napadł na Polskę, mialy iść do 1 klasy, jej mama w sierpniu kupiła jej ksiązki, tornister, buciki i to dziecko szczęśliwe czekało, aż pójdzie do szkoły, a potem było 6 lat ludobójstwa, co ty q...a wiesz o historii dziadu jeden, żeby nas POLAKÓW pouczać ! Chamstwo i buta tego "porządnego Narodu" nie zna granic!
#12 ~gosc~
Napisano 08 luty 2012 - 13:18
..."porządny Naród" powiedz to dzieciom, które zginęły w II wojnie św. Moja babcia miała 7 lat kiedy ten "porządny Naród" napadł na Polskę, mialy iść do 1 klasy, jej mama w sierpniu kupiła jej ksiązki, tornister, buciki i to dziecko szczęśliwe czekało, aż pójdzie do szkoły, a potem było 6 lat ludobójstwa, co ty q...a wiesz o historii dziadu jeden, żeby nas POLAKÓW pouczać ! Chamstwo i buta tego "porządnego Narodu" nie zna granic!
#13 ~wiem jak było~
Napisano 08 luty 2012 - 13:21
WSTYD I HAŃBA. HAŃBA!!!!
#14 ~GOŚĆ~
Napisano 08 luty 2012 - 13:25
To ty ignorancie nie znasz niemców-swojego narodu. Zastraszasz Nas i grozisz, ale to, u was niemców norma.
Nasza wewnętrzna polityka jest Naszą sprawą a tobie guzik do tego. Wy Nam, Europie i Wschodowi już dosyć "pomagaliście" przez dziesięć wieków.
#15 ~gość~
Napisano 08 luty 2012 - 13:30
Świetnie zobrazowałeś wasz stosunek do Nas Polaków. Bardzo dobrze, że sami się tak obnażacie.
#16 ~niggran bpl~
Napisano 08 luty 2012 - 13:33
#17 ~KSG~
Napisano 08 luty 2012 - 13:36
#18 ~niggabpl~
Napisano 08 luty 2012 - 13:37
#19 ~czarna pantera~
Napisano 08 luty 2012 - 13:39
Użytkownik mc jef dnia 08 luty 2012 - 13:06 napisał
Historii nie da się oszukać, jest taka jaka jest. Podczas poprzednich wieków granice państw często się zmieniały. "Dziwi mnie" tylko że przed drugą wojną światową Polska była o wiele większa niż jest obecnie. W końcu Polska należała do państw zwycięskich w tej wojnie, więc w czym rzecz?!
Dlatego w związku z tym można zrobić tak, ok panowie/panie Niemcy my oddamy wam Pomorze, Śląsk itd. ale pod warunkiem że my najpierw odzyskamy Lwów, Grodno, Wilno,...czyli Litwę, pół Białorusi i dużą część Ukrainy. Oczywiście to o czym piszę to "fantastyka", ale wcale nie tak bardzo. Gdyż nie od takich iskierek zaczynały się wojny. Jak do tej pory żyjemy w najdłuższym okresie bez wojen (europejskich/światowych). Ten stan rzeczy nie jest nam dany raz na zawsze, tego trzeba strzec. Dlatego trzeba o tym pamiętać, a takich buraków jak ten "mc jef" kasować jak najszybciej. Obrażanie innych narodowości nie jest zgodne z regulaminem i o tym powinni pamiętać moderatorzy.
p.s. Teraz jesteśmy w U.E. dlatego te działania które chcą prowadzić Niemcy troszeczke mijają się z celem. Jak chcą np. mieszkać w Słupsku to droga wolna, mogę im nawet wynająć mieszkanie. Niech nauczą się polskiego jak chcą i sobie tutaj żyją i pracują. Miliony Polaków tak robi w Niemczech to dlaczego oni nie mogą w Polsce, jeśli im chodzi jednak o coś innego to proszę mi wybaczyć ale...Es tut mir leid - keine Chance!
#20 ~gość~
Napisano 08 luty 2012 - 13:46
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia