Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

221 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Knot~

~Knot~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 12:35

No przeciez to jest szczyt bezczelnosci ze strony naszych 'przyjacieli' z zachodu. Proponowalbym zrobic im lokale zastepcze w Auschwitz-Birkenau. Ze ten narod ma czelnosc jeszcze czegos sie od Nas Polaków domagac.

#2 ~Lilly~

~Lilly~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 12:46

Bezczelność "wypędzonych" nie zna granic! Oczekujmy wyjaśnień ze strony władz niemieckich. Ta akcja z pewnością nie przysłuży się naszym sąsiedzkim stosunkom. Powiedzenie: "dobry Niemiec to martwy Niemiec" nie straciło na znaczeniu.

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 12:51

Bez przesady z tym "świętym" oburzeniem. Jesteśmy Unią, więc oczywistym jest że musimy się jednoczyć. Ten temat był do tej pory obcy dla nas, osiadłych na tych Ziemiach. Ja wyemigrowałem piętnaście lat temu do Niemiec i obecnie mieszkam w Berlinie.
Historii nie da się oszukać, ale dzięki niej można będzie zarobić. Możecie wynajmować mieszkania Niemcom na ten czas, płacimy w euro. Lokalne bary i restauracje też na tym skorzystają, zapanuje ożywienie.
Mogę podpowiedzieć że producenci i sprzedawcy pochodni będą mieli dobry zbyt na swoje towary. Wieczorne, nastrojowe marsze wymagają odpowiedniej oprawy. Niemiecka solidność i dyscyplina gwarantują porządek i spokój, także bez obawy.

#4 ~Senwid~

~Senwid~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 12:51

Jestem za poszanowanie innych narodów, nawet Niemców i Rosjan, ale to już kutfa przesada.
Może my mamy od nich wyciągnąć zwrot kosztów pracy wraz z zaległymi odsetkami za pracę na rzecz III Rzeszy?

#5 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 12:56

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 08 luty 2012 - 12:51 napisał

Bez przesady z tym "świętym" oburzeniem. Jesteśmy Unią, więc oczywistym jest że musimy się jednoczyć. Ten temat był do tej pory obcy dla nas, osiadłych na tych Ziemiach. Ja wyemigrowałem piętnaście lat temu do Niemiec i obecnie mieszkam w Berlinie.
Historii nie da się oszukać, ale dzięki niej można będzie zarobić. Możecie wynajmować mieszkania Niemcom na ten czas, płacimy w euro. Lokalne bary i restauracje też na tym skorzystają, zapanuje ożywienie.
Mogę podpowiedzieć że producenci i sprzedawcy pochodni będą mieli dobry zbyt na swoje towary. Wieczorne, nastrojowe marsze wymagają odpowiedniej oprawy. Niemiecka solidność i dyscyplina gwarantują porządek i spokój, także bez obawy.

Idź lepiej do lekarza.
Jak znam niemców i ich dążenia do zagarniania i odbierania innym narodom wszystkiego to, oni w tych wynajętych mieszkaniach, domach i gospodarstwach już pozostaną, a pomagać im będzie nasze państwo.

#6 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:02

Jednak wycofanie wojsk rosyjskich i amerykańskich, które pilnowały tych bandytów, aby nie rozpętali kolejnej zbrodniczej wojny, było błędem.

#7 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:06

Wyświetl postUżytkownik gość dnia 08 luty 2012 - 12:56 napisał

Idź lepiej do lekarza.
Jak znam niemców i ich dążenia do zagarniania i odbierania innym narodom wszystkiego to, oni w tych wynajętych mieszkaniach, domach i gospodarstwach już pozostaną, a pomagać im będzie nasze państwo.
Nie znasz Niemców, to porządny Naród. Natomiast wzywanie przez ciebie do szowinizmu, niepotrzebnie i nieuzasadnione deprecjonowanie innych jest mocno niewskazane w waszej sytuacji ekonomicznej.
Nie możecie dać sobie rady w swojej wewnętrznej polityce. Potrzebna wam pomoc, macie za duży chaos, trzeba to uporządkować. Kto pomoże lepiej niż sąsiad?

#8 ~rysiek~

~rysiek~
  • Goście

No i brakuje jeszcze tego: http://demotywatory....cie-nam-jeszcze :angry:

#9 ~uczciwy obywatel~

~uczciwy obywatel~
  • Goście

proponuje podczas ich wiecu spalić niemiecką flagę przed ratuszem, a co na to nasz Pan prezydent

#10 ~max~

~max~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:12

u nas nie ma kto dopominać się o odszkodowania za zniszczenie całych miast i wiosek bo wększość wymordowali nasi "sąsiedzi", więc wyciągniemy naukę z historii i następnym razem nie będziemy was wypędzać (sami spiep....ście)ale wymordujemy i będzie kwita, nie będzie miał kto się upominać.

#11 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:18

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 08 luty 2012 - 13:06 napisał

Nie znasz Niemców, to porządny Naród. Natomiast wzywanie przez ciebie do szowinizmu, niepotrzebnie i nieuzasadnione deprecjonowanie innych jest mocno niewskazane w waszej sytuacji ekonomicznej.
Nie możecie dać sobie rady w swojej wewnętrznej polityce. Potrzebna wam pomoc, macie za duży chaos, trzeba to uporządkować. Kto pomoże lepiej niż sąsiad?

..."porządny Naród" powiedz to dzieciom, które zginęły w II wojnie św. Moja babcia miała 7 lat kiedy ten "porządny Naród" napadł na Polskę, mialy iść do 1 klasy, jej mama w sierpniu kupiła jej ksiązki, tornister, buciki i to dziecko szczęśliwe czekało, aż pójdzie do szkoły, a potem było 6 lat ludobójstwa, co ty q...a wiesz o historii dziadu jeden, żeby nas POLAKÓW pouczać ! Chamstwo i buta tego "porządnego Narodu" nie zna granic!

#12 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:18

..."porządny Naród" powiedz to dzieciom, które zginęły w II wojnie św. Moja babcia miała 7 lat kiedy ten "porządny Naród" napadł na Polskę, mialy iść do 1 klasy, jej mama w sierpniu kupiła jej ksiązki, tornister, buciki i to dziecko szczęśliwe czekało, aż pójdzie do szkoły, a potem było 6 lat ludobójstwa, co ty q...a wiesz o historii dziadu jeden, żeby nas POLAKÓW pouczać ! Chamstwo i buta tego "porządnego Narodu" nie zna granic!

#13 ~wiem jak było~

~wiem jak było~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:21

????????????!!! Domagac się od Niemców odszkodowania za śmierc każdego zabitego Polaka podczas II wojny światowej( wywołanej de facto przez Niemców właśnie!!!)- w więzieniu, w obozie koncentacyjnym,za każde okaleczone dziecko przez niemieckich "lekarzy",za każdą zgwałconą Polską dziewczynę, za każde istnienie ludzkie zagazowane, zamęczone, zagłodzone, wrzucane żywcem do płonąceho dołu...Rozrzucic na terenie Niemiec ulotki Polskiego Narodu "ZAMĘCZONYCH".
WSTYD I HAŃBA. HAŃBA!!!!

#14 ~GOŚĆ~

~GOŚĆ~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:25

To ty ignorancie nie znasz niemców-swojego narodu. Zastraszasz Nas i grozisz, ale to, u was niemców norma.
Nasza wewnętrzna polityka jest Naszą sprawą a tobie guzik do tego. Wy Nam, Europie i Wschodowi już dosyć "pomagaliście" przez dziesięć wieków.

#15 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:30

Świetnie zobrazowałeś wasz stosunek do Nas Polaków. Bardzo dobrze, że sami się tak obnażacie.

#16 ~niggran bpl~

~niggran bpl~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:33

Niemcy to pozadny narod???ile ci zapłacili zebys tak uwazal...pracuje z paroma niemcami i poznalem ich nature jacy sa..ja dla mnie to zadufani w sobie egocentrycy i niech lepiej te ulotki wsadza sobie w odbyt bo jak polaczki zaczna sie upominac o odszkodowania za zniszczonie miasta, tyle domow tyle dziel sztuki tyle kasy, tyle wymordowanych naukowcow polska mogla wygladac zupelnie inaczej.....a oni chca jeszcze zwrotu ziemi????chciwe skur wysyny ameryka po wojnie tyle miliardow w nich wpompowala przeciez oni sa terazx najbogatsi to tylko pokazuje jakie to sa zawistne i chciwe skurr wysyny a ten co mowi ze to pozadny narod..heh jezeli znowu by doszlo do najoazdu to bym im chyba golymi rekoma glowy i rece wyrywal z korpusu i sikal do szyji i tyle zighh hail a i mlotkiem bym lby kazdej kur wie rozbijal ktora tylko by cos po niemiecku pisknela dake szyn:)za polske za kraj!!!!!!!!!!!!!!

#17 ~KSG~

~KSG~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:36

Spoko , niech przyjadą , będą uciekać szybciej niż po wojnie , tak w pier*ol dostaną szwaby jeb*ne ! !

#18 ~niggabpl~

~niggabpl~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:37

pozadny kraj...gdyby byli tacy pozadni to by nie wynalezli gazu musztardowego i komór gazowych...zreszta troche honoru nakradli namordowali koniec koncow sa najbardziej zarobieni ale nie oni sa najbardziej poszkodowani ojej ojej ostatni obylismy na disco w berlinie jak moj koleszka znokaltowal jakiegos niemca az jedynki wyplul az milo bylo popatrzec:)

#19 ~czarna pantera~

~czarna pantera~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:39

Wyświetl postUżytkownik mc jef dnia 08 luty 2012 - 13:06 napisał

jeeeeeebaaaaaaaaććććććć niemców!!!!
Doprawdy bardzo błyskotliwy post :rolleyes: :lol: .
Historii nie da się oszukać, jest taka jaka jest. Podczas poprzednich wieków granice państw często się zmieniały. "Dziwi mnie" tylko że przed drugą wojną światową Polska była o wiele większa niż jest obecnie. W końcu Polska należała do państw zwycięskich w tej wojnie, więc w czym rzecz?! ;) :D Państwo które wygrywa wojnę zmniejsza się obszarowo ?? ...o jedną trzecią ?? :blink:
Dlatego w związku z tym można zrobić tak, ok panowie/panie Niemcy my oddamy wam Pomorze, Śląsk itd. ale pod warunkiem że my najpierw odzyskamy Lwów, Grodno, Wilno,...czyli Litwę, pół Białorusi i dużą część Ukrainy. Oczywiście to o czym piszę to "fantastyka", ale wcale nie tak bardzo. Gdyż nie od takich iskierek zaczynały się wojny. Jak do tej pory żyjemy w najdłuższym okresie bez wojen (europejskich/światowych). Ten stan rzeczy nie jest nam dany raz na zawsze, tego trzeba strzec. Dlatego trzeba o tym pamiętać, a takich buraków jak ten "mc jef" kasować jak najszybciej. Obrażanie innych narodowości nie jest zgodne z regulaminem i o tym powinni pamiętać moderatorzy.

p.s. Teraz jesteśmy w U.E. dlatego te działania które chcą prowadzić Niemcy troszeczke mijają się z celem. Jak chcą np. mieszkać w Słupsku to droga wolna, mogę im nawet wynająć mieszkanie. Niech nauczą się polskiego jak chcą i sobie tutaj żyją i pracują. Miliony Polaków tak robi w Niemczech to dlaczego oni nie mogą w Polsce, jeśli im chodzi jednak o coś innego to proszę mi wybaczyć ale...Es tut mir leid - keine Chance! :P

#20 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 13:46

a może dobrze ,Angela będzie lepiej rządzić tym dziadowskim krajem niż nasi pseudo bez zahamowań politycy :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych