Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

405 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Marek~

~Marek~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 10:38

Panie prezydencie bujemy AQUA PARKI,i inne bzdurne rzeczy które bedą przynosic straty,i to przez wiele lat ,zbywamy sie SOSIR,bo po co dokładac,i tak jak szkoły,likwidujemy to co naprawde potrzebne,nauczyciele stracą prace,pewnie będą musieli pracowac w markatech na ziemiach kolejnych sprzedanych przez Pana,WSTYD,............,,a JA NA pANA GŁOSOWAŁEM

#2 ~Nawiedzony~

~Nawiedzony~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 10:39

Dlaczego jak zawsze coś się dzieje na placu zwycięstwa to Kobyła wyłącza kamerę internetową????

#3 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 10:43

Wyświetl postUżytkownik Nawiedzony dnia 25 styczeń 2012 - 10:39 napisał

Dlaczego jak zawsze coś się dzieje na placu zwycięstwa to Kobyła wyłącza kamerę internetową????
Bo się boi komuch,że ktoś to puści w świat.

#4 ~is~

~is~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 10:44

Popieram

#5 ~Tola~

~Tola~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 10:52

Ja tam widzę rozwiązanie dla tej szkoły wystarczy, że dyrekcja, nauczyciele i urząd podejmą decyzje o utworzeniu ze szkoły Społecznego Towarzystwa Oświatowego to nauczyciele będą mieli pracę dzieci zostaną w swojej placówce i wszyscy będą zadowoleni. Jest rozwiązanie jest tylko który z tych nauczycieli zrezygnuje z karty nauczyciela dla dobra dzieci myślę że oprócz dyrektora nikt się nie odważy.

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 11:05

Wyświetl postUżytkownik Tola dnia 25 styczeń 2012 - 10:52 napisał

Ja tam widzę rozwiązanie dla tej szkoły wystarczy, że dyrekcja, nauczyciele i urząd podejmą decyzje o utworzeniu ze szkoły Społecznego Towarzystwa Oświatowego to nauczyciele będą mieli pracę dzieci zostaną w swojej placówce i wszyscy będą zadowoleni. Jest rozwiązanie jest tylko który z tych nauczycieli zrezygnuje z karty nauczyciela dla dobra dzieci myślę że oprócz dyrektora nikt się nie odważy.
Jest to wyjście na trudne czasy niżu demograficznego.

#7 ~Wposz swoje imię~

~Wposz swoje imię~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 11:07

Dziś (środa, 25.01) wymyślono nawet temat zastępczy - znów śmierdzi w rejonie Kopernika, Tramwajowej i Kościuszki. Czyżby smród miał odwrócić uwagę od likwidacji szkół. Generalnie w mieście śmierdzi i to dosłownie. Panie Prezydencie Macieju co Pan na to?

#8 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 11:39

POLECAM DZISIEJSZY ARTYKUL !!!

http://www.strefabiz...niej-77658.html

Los szkoły juz dawno jest przesadzony, nie ma co sie ludzic !!!!!

"Ponadto w Koszalinie nie planuje się też likwidacji żadnej ze szkół, a przeniesienie Szkoły Podstawowej nr 7 do SP 2 tylko w pierwszym roku ma przynieść miastu 72 tys. zł dochodu, a w 2013 około 216 tys."

#9 ~ff~

~ff~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 11:57

coma sld mówic jak im prezydent zabronił i mają głosowac jak on chce

#10 ~zorro~

~zorro~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:03

Wyświetl postUżytkownik Nawiedzony dnia 25 styczeń 2012 - 10:39 napisał

Kamera działa

Znajomy informatyk z ratusza udostępnił mi kawałek nagrania

http://zorro24.republika.pl/prot.avi

Użytkownik zorro edytował ten post 25 styczeń 2012 - 12:04

#11 ~zorro~

~zorro~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:08

Cytat

godz. 11.45Beata Chrzanowska, radna PO twierdzi, że w śródmieściu jest za dużo szkół podstawowych i potrzebny jest w mieście "nowy ład w oświacie"

Nowy ład rozpoczął się przy "okrągłym stole" potem parafowano go na "nocnej zmianie" obecnie mamy symbiozę polityczną między PO a byłym PZPR

#12 ~Ktoś~

~Ktoś~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:16

Tyle lat nauki tej KADRY tyle kasy wydanej na szkolenia A co zaproponuje pan prezydent tym zwolnionym pracownikom z Reala Tesz prace w AKŁAPARKU A co z BEZROBOTNYMI tesz do AKŁAPARKU ZAŁOSNE TO WSZYSTKO 7-NIE DAJCIE SIE

#13 ~Smerf Maruda~

~Smerf Maruda~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:16

Cytat

część nauczycieli SP7 straci pracę. Jednak prezydent znajdzie dla nich zatrudnienie w... akwaparku

Panie Macieju , żartowniś z pana :lol:

#14 ~taka prawda~

~taka prawda~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:30

No to po temacie.Szkoły nie ma,a prezydent dalej będzie spokojnie piastował na swoim urzędzie-aż do końca kadencji.

#15 ~mychus~

~mychus~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:31

Nie zapomnijcie przyjść dziś przed ratusz o 16.30 wyrazić sprzeciw NIE dla ACTA !

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:34

Wyświetl postUżytkownik mychus dnia 25 styczeń 2012 - 12:31 napisał

Nie zapomnijcie przyjść dziś przed ratusz o 16.30 wyrazić sprzeciw NIE dla ACTA !
Tak, tak! Nie zapomnijcie!
Efekt będzie taki sam, ale co tam..
Zawsze to jakaś rozrywka.

#17 ~mieszkaniec~

~mieszkaniec~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:34

Teraz chociaż wiadomo będzie na kogo głosowac w czasie referendum :D

#18 ~jn~

~jn~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:38

odwołać dziadostwo!!!
na aqua park sa pieniądze a na jedna szkole nie ma? prezydent jak zawsze wykazał sie arogancją - skoro on nas traktuje z góry, to my go też, rozpiszmy referendum i won do Łupawy, Słupszczanin na Prezydenta!!!

#19 ~adam~

~adam~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:38

smieszycie mnie ludzie Słupska..........jak glosujecie to glosujecie na ludzi z ladnymi przemowieniami rodem z komunizmu : zeby bylo dobrze zeby ludzie mieli prace...itd.....albo jeszcze lepiej nie glosujecie wogole a potem narzekacie..........polak glupi przed i po szkodzie!...

#20 ~dujg~

~dujg~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 12:40

Wyświetl postUżytkownik adam dnia 25 styczeń 2012 - 12:38 napisał

smieszycie mnie ludzie Słupska..........jak glosujecie to glosujecie na ludzi z ladnymi przemowieniami rodem z komunizmu : zeby bylo dobrze zeby ludzie mieli prace...itd.....albo jeszcze lepiej nie glosujecie wogole a potem narzekacie..........polak glupi przed i po szkodzie!...

a jak im zamykaja szkoly to protesuja buahahahaha... dokladnie.....wybierzcie ludzi madrze....a za zamkniecie szkoly podziekujcie PO, SLD ......a PO szczegolnie jeszcze za ACTA.....

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych