radio koszalin = żenada
Napisano 15 październik 2009 - 17:41 #3
Napisano 15 październik 2009 - 19:39 #5
Napisano 15 październik 2009 - 20:47 #7
Użytkownik Jebdwany dnia 15.10.2009, 21:18:10 napisał
Może miała zły dzień, bo tak generalnie to całkiem składnie się wypowiada w tym radiu...
Napisano 15 październik 2009 - 20:52 #8
Napisano 16 październik 2009 - 17:11 #10
Użytkownik Gość dnia 16.10.2009, 08:38:24 napisał
popieram. pierdzą w stołek i kasują niezłą kasę. i wiecznie to samo. radia koszalin nie słucham już od lat. wysztrczy mi jak zaglądam na program vectry. tam mają nagrania z radia. wiecznie ten sam zestaw - redaktor głowcaki, radny kido, sołowin i ględzą o niczym. pewnie im się wydaje, że coś waznego robią dla miasta, ale tą swoją paplanina kina nie zbudowali, szczecińska dziurawa tak jak była, basen drogi. olewam to radio i wam też polecam.
Napisano 28 październik 2009 - 13:18 #12
Użytkownik Jebdwany dnia 15.10.2009, 19:52:43 napisał
Kto by nie umieścił, wystarczyłoby 5 minut w googlach posiedzieć i byłoby po sprawie. Zgubiła ją rutyna i tyle. To zresztą i tak pikuś, jak potraktował ją Waglewski. Swego czasu, dawno temu, podobna sytuacja miała miejsce w teatrze z Wojciechem Młynarskim, tyle że wtedy swoją indolencją błysnęła dziennikarka GP, spuśmy kurtynę milczenia, kto dokładnie, bo pracuje do dziś. Byłam przy tej próbie rozmowy, Młynarski się wściekł i ją skrzyczał... Tak więc pan Waglewski wykazał się dużą klasą.
Inna rzecz to kwestia publikacji takich nagrań. Kto i co chciał na tym zyskać - nie wiem. Pani Miro - sprzęt w dłoń i proszę teraz nam wynagrodzić tę wpadkę innym materiałem, żeby zapomnieć już o tamtym.
Napisano 28 październik 2009 - 13:46 #13
Użytkownik nie mam nicka dnia 28.10.2009, 12:18:38 napisał
Inna rzecz to kwestia publikacji takich nagrań. Kto i co chciał na tym zyskać - nie wiem. Pani Miro - sprzęt w dłoń i proszę teraz nam wynagrodzić tę wpadkę innym materiałem, żeby zapomnieć już o tamtym.
Pomijając poziom dziennikarstwa i pytań, to te wszystkie Waglewskie, Młynarskie i inne "gwiazdy" chyba zapomniały kto tu jest dla kogo i kto od kogo jest zależny. Bez mediów nikt by o nich nie słyszał. Gdyby taki Waglewski miał klasę, to by grzecznie odpowiedział na wszystkie pytania, podziękował, a ocenę wywiadu pozostawił słuchaczowi,a tak zachował się jak rozkapryszona gwiazda hollywood. Co do poziomu Radia koszalin. Jeżeli to radio ma słaby poziom to co powiedzieć o tych wszystkich komercyjnych "radiach" z Dj - deb***ami

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz