Skocz do zawartości

radio koszalin = żenada

~~lolek~~

• Grupa Goście

Napisano 15 październik 2009 - 17:02 #1

żenujący "wywiad" "dziennikarza" z radia koszalin

http://www.youtube.c...h?v=p_rfzjXTpLM
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Jebdwany 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 184
  • Rejestracja 30-kwiecień 09

Napisano 15 październik 2009 - 17:41 #2

buhahahaha...... która redaktórka była taka mocna?
0

Użytkownik nie jest zalogowany   TereNowy 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 1399
  • Rejestracja 14-grudzień 07

Napisano 15 październik 2009 - 17:41 #3

chyba najgorsze pytanie, jakie można zadać muzykowi: jak powstają wasze utwory/kompozycje. Można lać wodę i gadać bez sensu, albo po prostu skończyć wywiad, jak uczynił to Waglewski :) Ta pani redaktor to chyba od spraw społecznych jest, a nie od muzyki.
" Entuzjazm to delirium rozumu " Napoleon Bonaparte (1769-1821)
0

~Black~

• Grupa Goście

Napisano 15 październik 2009 - 18:02 #4

Waglewski też wydziwia i za bardzo gwiazduje. Mógł sobie dowolnie pytanie rozwinąć, nie zwracają uwagi na poziom pytającej, któy jestjaki jest. Odwalił protest song.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   smakosz 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 458
  • Rejestracja 21-wrzesień 08

Napisano 15 październik 2009 - 19:39 #5

Wyświetl postUżytkownik ~lolek~ dnia 15.10.2009, 18:02:24 napisał

żenujący "wywiad" "dziennikarza" z radia koszalin

http://www.youtube.c...h?v=p_rfzjXTpLM

naprawdę niezłe :)
może to był pierwszy wywiad w życiu tej Pani?
Kliknij na truskawkę

a dowiesz się gdzie w Słupsku smacznie zjeść i spędzić mile chwile
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 184

Napisano 15 październik 2009 - 20:18 #6

Już wiem. To była Mira Hopf ze słupskiej redakcji Radia Koszalin. "Dziennikarka" z wieloletnim stażem od lat zajmująca się w Radiu Słupsk/Radiu Koszalin kulturą :)
0

Użytkownik nie jest zalogowany   TereNowy 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 1399
  • Rejestracja 14-grudzień 07

Napisano 15 październik 2009 - 20:47 #7

Wyświetl postUżytkownik Jebdwany dnia 15.10.2009, 21:18:10 napisał

Już wiem. To była Mira Hopf ze słupskiej redakcji Radia Koszalin. "Dziennikarka" z wieloletnim stażem od lat zajmująca się w Radiu Słupsk/Radiu Koszalin kulturą :)

Może miała zły dzień, bo tak generalnie to całkiem składnie się wypowiada w tym radiu...
" Entuzjazm to delirium rozumu " Napoleon Bonaparte (1769-1821)
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 184

Napisano 15 październik 2009 - 20:52 #8

Wyświetl postUżytkownik TereNowy dnia 15.10.2009, 20:47:51 napisał

Może miała zły dzień, bo tak generalnie to całkiem składnie się wypowiada w tym radiu...

wydaje mi się, że najzwyczajniej w świecie do wywiadu się nie przygotowała... a ten materiał w sieci zapewne umieścili "życzliwi" koledzy z radia.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 październik 2009 - 08:38 #9

Zlikwidować słupska redakcje skro prezentuje tak słaby poziom :)
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 październik 2009 - 17:11 #10

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.10.2009, 08:38:24 napisał

Zlikwidować słupska redakcje skro prezentuje tak słaby poziom :)

popieram. pierdzą w stołek i kasują niezłą kasę. i wiecznie to samo. radia koszalin nie słucham już od lat. wysztrczy mi jak zaglądam na program vectry. tam mają nagrania z radia. wiecznie ten sam zestaw - redaktor głowcaki, radny kido, sołowin i ględzą o niczym. pewnie im się wydaje, że coś waznego robią dla miasta, ale tą swoją paplanina kina nie zbudowali, szczecińska dziurawa tak jak była, basen drogi. olewam to radio i wam też polecam.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   smakosz 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 458
  • Rejestracja 21-wrzesień 08

Napisano 16 październik 2009 - 19:11 #11

no tak. milo w kontekscie powspominac Radio Słupsk albo wiecznie szalone Radio VIGOR...
to były czasy
Kliknij na truskawkę

a dowiesz się gdzie w Słupsku smacznie zjeść i spędzić mile chwile
0

~nie mam nicka~

• Grupa Goście

Napisano 28 październik 2009 - 13:18 #12

Wyświetl postUżytkownik Jebdwany dnia 15.10.2009, 19:52:43 napisał

wydaje mi się, że najzwyczajniej w świecie do wywiadu się nie przygotowała... a ten materiał w sieci zapewne umieścili "życzliwi" koledzy z radia.

Kto by nie umieścił, wystarczyłoby 5 minut w googlach posiedzieć i byłoby po sprawie. Zgubiła ją rutyna i tyle. To zresztą i tak pikuś, jak potraktował ją Waglewski. Swego czasu, dawno temu, podobna sytuacja miała miejsce w teatrze z Wojciechem Młynarskim, tyle że wtedy swoją indolencją błysnęła dziennikarka GP, spuśmy kurtynę milczenia, kto dokładnie, bo pracuje do dziś. Byłam przy tej próbie rozmowy, Młynarski się wściekł i ją skrzyczał... Tak więc pan Waglewski wykazał się dużą klasą.
Inna rzecz to kwestia publikacji takich nagrań. Kto i co chciał na tym zyskać - nie wiem. Pani Miro - sprzęt w dłoń i proszę teraz nam wynagrodzić tę wpadkę innym materiałem, żeby zapomnieć już o tamtym.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 październik 2009 - 13:46 #13

Wyświetl postUżytkownik nie mam nicka dnia 28.10.2009, 12:18:38 napisał

Kto by nie umieścił, wystarczyłoby 5 minut w googlach posiedzieć i byłoby po sprawie. Zgubiła ją rutyna i tyle. To zresztą i tak pikuś, jak potraktował ją Waglewski. Swego czasu, dawno temu, podobna sytuacja miała miejsce w teatrze z Wojciechem Młynarskim, tyle że wtedy swoją indolencją błysnęła dziennikarka GP, spuśmy kurtynę milczenia, kto dokładnie, bo pracuje do dziś. Byłam przy tej próbie rozmowy, Młynarski się wściekł i ją skrzyczał... Tak więc pan Waglewski wykazał się dużą klasą.
Inna rzecz to kwestia publikacji takich nagrań. Kto i co chciał na tym zyskać - nie wiem. Pani Miro - sprzęt w dłoń i proszę teraz nam wynagrodzić tę wpadkę innym materiałem, żeby zapomnieć już o tamtym.

Pomijając poziom dziennikarstwa i pytań, to te wszystkie Waglewskie, Młynarskie i inne "gwiazdy" chyba zapomniały kto tu jest dla kogo i kto od kogo jest zależny. Bez mediów nikt by o nich nie słyszał. Gdyby taki Waglewski miał klasę, to by grzecznie odpowiedział na wszystkie pytania, podziękował, a ocenę wywiadu pozostawił słuchaczowi,a tak zachował się jak rozkapryszona gwiazda hollywood. Co do poziomu Radia koszalin. Jeżeli to radio ma słaby poziom to co powiedzieć o tych wszystkich komercyjnych "radiach" z Dj - deb***ami
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych