Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

171 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Smerf Maruda~

~Smerf Maruda~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:32

Wyświetl postUżytkownik Smerf Maruda dnia 14 luty 2012 - 11:59 napisał

Na tylko parominutową konferencję stawiły się prawie wszystkie media,
nie było pytań i odpowiedzi, tylko oświadczenie.

Dołączona grafika

Prezydent Kobyliński zachował się honorowo jak kapitan Titanica,
postanowił nie poddawać się do dymisji,
będzie trwał na mostku aż do końca :huh:

Dołączona grafika

#2 ~nihil novi~

~nihil novi~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:35

Było do przewidzenia. Niestety.

#3 ~Knot~

~Knot~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:37

Przeciez ten stary komuch klamie w zywe oczy.. Jakim wyborcom, przeciez 3/4 glosow kupil od meneli pod marketami.

#4 ~jestem na NIE~

~jestem na NIE~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:43

Wiedziałam,ze tak będzie.Mało tego,utrzyma się do końca kadencji.

#5 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:46

Panie prezydencie nie mozna pana traktowac powaznie to co pan mowi chocby za likwidacje szkoly SP7. Szkola dla malych dzieci to nie przedsiebiorstwo komercyjne ze jesli nie przynosi zyskow to sie likwiduje . Malych i wogole dzieci sie tak nie traktuje.

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:50

Kobyliński nie zrezygnuje,on nie ma honoru,człowiek który został wykreowany przez elity PZPR-SLD z Ratusza oraz Jednostek Samorządowych podległych mu, wraz ze Spólkami Miejskimi.

#7 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:53

Wyświetl postUżytkownik Knot dnia 14 luty 2012 - 12:37 napisał

Przeciez ten stary komuch klamie w zywe oczy.. Jakim wyborcom, przeciez 3/4 glosow kupil od meneli pod marketami.
lepszy komuch kłamca bo po nich wiemy czego się możemy spodziewać(jakoś było sprawiedliwiej) niż pseudo solidaruchy przekrętasy co obiecują durnemu narodowi uczciwość a z drugiej strony tak go łupią iż niedługo zostaną bez skarpetek :lol:

#8 ~Gosc~

~Gosc~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:56

Ten czlowiek nie ma zadnej godnosci.

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 12:59

Kim jest Pan Madej?
Prześledźmy jego karierę, to są bardzo ciekawe fakty.

#10 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:04

TO nie wazne czy jest sie komuchem czy solidaruchem. Wazne byc czlowiekiem. Zlikwiduj pan na koniec swojej kadencji Ratusz i zgas pan swiatlo. Wazne ze bedziemy mieli park wodny ktory bedzie przynosil straty a dzieci male zawsze mozna przesunac jak stara szafe.

#11 ~Smerf Maruda~

~Smerf Maruda~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:06

#12 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:15

mam nadzieję,ze będą chodzić z listą po domach.zapraszam do mnie.

#13 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:20

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 14 luty 2012 - 13:04 napisał

TO nie wazne czy jest sie komuchem czy solidaruchem. Wazne byc czlowiekiem. Zlikwiduj pan na koniec swojej kadencji Ratusz i zgas pan swiatlo. Wazne ze bedziemy mieli park wodny ktory bedzie przynosil straty a dzieci male zawsze mozna przesunac jak stara szafe.
masz pan racje tylko
dopieprzmy gminom dodatkowe obciążenia będzie je na więcej stać(przywileje dla różnych grup społecznych)
dopieprzmy spłeczeństwu więcej lat pracy bo jeszcze przez lata będzie przybywać młodych emerytów mundurowych
dopieprzmy spłeczeństwu wiecej podatków ( poprzez gminy chociażby gruntowy)będzie więcej grosza na KRUS
i tak można mnożyć bez końca
a kto zarządza tym krajem przez ostatnie lata ,jakie to ugrupowania polityczne najwiecej wprowadziło zła w to społeczeństwo przez ostatnie 20 lat jak sobie żetelnie naród odpowie to nie wiem gdzie co niektórzy będą się chować :lol:

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:24

Wie Pan co, Panie Prezydencie? Proszę się nie przejmować, że pańskie odejście będzie uwłaczać pańskim wyborcom. My mamy grube skóry, jakoś przeżyjemy. Może tylko smutniej będzie w mieście, bo nowy prezydent nie będzie wywalał w niebo tylu fajerwerków...

#15 ~mam wybane~

~mam wybane~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:27

ludzie to mają problemy, są jacyś nowi kandydaci na stanowisko? czyżby ktoś chciałby być przy korytku? a jak wiadomo przy korytku każda świnia kwiczy, czyli pojakimś czasie okazałby się, że nic się nie zmieniło, taka rewolucja na niby, zacznijcie w końcu się tam dogadywać, bo chcociażby radni nie zagadzają się na wiiększość projektów tak z przekory, albo dyskusja na temat SP nr 7, chodziłem do niej, ale skoro w Słupsku mamy juz jakieś 93 tyś, rocznie około 500 osób wiecej umiera niż się rodzi, więc trzeba myśleć zdrowo rozsądkowo, ja np jestem za wyczyszczeniemm centrum z patologi, bo Polska too jedyny chyba kraj gdzie biedni mieszkają w centrum a bogaci poza miastem, a później się dziwią, że w mieście nic się nie kręci, i tylko narzekac się ponauczali, a leniuchy mają mieszkania za darmo, bo jak rodzice albo dziadkowie po wojnie zawłaszczyli jakieś mieszkanie to je takk mają, do roboty bo Słupsk to dziura z które młodzi zdolni uciekają, swoją drogą na ulicach miast można byłoby znaleźć drużyne na euro bo większość chyba trenuje bo w dresach łazi

#16 ~gośćććććć~

~gośćććććć~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:28

Panie prezydencie niech pan nie troluje mieszkańców.
Te argumenty co pan podał za, są wymieniane jako argumenty Grupy Inicjatywnej przeciw.
ŻE-NA-DA!!!

#17 ~gośćććććć~

~gośćććććć~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:32

Wyświetl postUżytkownik gość dnia 14 luty 2012 - 13:15 napisał

mam nadzieję,ze będą chodzić z listą po domach.zapraszam do mnie.
Jak chcesz się wpisać to na pewno znajdziesz listę, pewnie pod ratuszem będą zbierać podpisy też.
A ważniejsze jest by pójść już na samo referendum.

#18 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Ale to bedzie wielka sztuka wyprostowac po poprzedniku dla nowego prezydenta.

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Najlepsza była puenta : w miarę dobrej i uczciwej pracy . Dobre , dobre . Już zdążyłem się przekonać jakąż to OAZĄ uczciwości jest RATUSZ .

#20 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 13:39

Doprowadz pan trolejbusy do Lupawy i jezdzij. PO napewno sie zgodzi

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych