Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

242 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~edek_bez_kredek_UK~

~edek_bez_kredek_UK~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 15:52

"Napisali m.in. o aroganckim sposobie załatwiania spraw mieszkańców, ciągłym zadłużaniu miasta, nieuzasadnionej wyprzedaży majątku, likwidacji szkół, oszczędzaniu na kulturze i oświacie, dopuszczeniu do narastającej ekspansji marketów w mieście, masowej emigracja mieszkańców oraz radykalnym podnoszeniu podatków i czynszów."

Rece opadaja... buahahah zreszta zdjecia mowia mi juz wszystko... Gang z manhatanu, z likwidowanej szkoly i czlowiek ktory stracil ciepla posadke... Jeszcze polowa "argumentow" to obejmuje chyba rzad buhahah (za jednym zamachem moze im sie uda buiahaha) Ja mam za to pytanie do tego szalenia Madeja, czy ten czlowiek w ogole wie co robi ? Bo mi dalej udawadnia ze ten "czlowiek" nawet nie wie jak dziala Panstwo, a jeszcze moze bedzie sie ubiegal o to satnowisko, ale za to ratusz ma darmowe paczki buahashah... :lol:

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 15:53

No i gitara

#3 ~i po maciusiu~

~i po maciusiu~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 15:53

fajna mina sekretarki na fotce typu ooo kuuurde poleci maciej polecą inni

#4 ~Smerf Maruda~

~Smerf Maruda~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 15:59

Formalnością stało się zadość, referendum wystartowało,
złapałem Madejowych Spiskowców jak skradali się pod Ratusz.

Dołączona grafika

No nie, przynieśli ostatni prezent, prezydentowi Kobylińskiemu,
prawie jak Trzej Królowie , ale jest ich pięciu :rolleyes:

Dołączona grafika

13 tłustych pączków, jako 13 lat tłustej prezydentury Macieja :blink:

Dołączona grafika

Siedmiu pięciu słupskich samurajów, wypowiedziało wojnę całej gwardii słupskiej,
przez niektórych zwaną staromodnie,
po prostu sitwą.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Na koniec była konferencja prasowa , na której,
można było usłyszeć odpowiedzi, na wszystkie zadawane pytania !

Inicjatorzy odwołania Kobylińskiego, nie mają żadnych tajemnic ,
nie boją się dyskutować, nikt z nich,
nie się chowa się po kątach swoich gabinetów, biur itp.

Dołączona grafika

#5 ~Es~

~Es~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:01

gdzie będą zbierane podpisy?

#6 ~edek_bez_kredek_UK~

~edek_bez_kredek_UK~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:18

Marudo widze ze jak polowa ludzi na tym forum ma same wtyki... Powiedz mi czy odpoiwedzieli na te Argumenty : nieuzasadnionej wyprzedaży majątku, likwidacji szkół, oszczędzaniu na kulturze i oświacie, dopuszczeniu do narastającej ekspansji marketów w mieście, masowej emigracja mieszkańców oraz radykalnym podnoszeniu podatków i czynszów." JEsli tak mozesz mi pokazac odpowiedzi ? Bo polwoa na samym wstepie juz siebie likwiduje, ale chce zobaczyc odpowiedzi tych madrych nastepcow, jak najechali na kobyle ze to jego winna buahahah
Nie duglo faktycznie te misto powinoo sie nazywac DUPSK, bo wszyscy normalni wyjada albo wyprowadza sie do gminy( nie mowiac ze jest od dawna niz demogarficzny, ale to wina kobylinskiego buahaha) to zostana takie osobniki ktore mysla ze jak one stracily prace, to zrobimy zadyme i bedzie dobrze... Ale co tam jesli to kraj gdzie polkownik strzela sobie w policzek, matka ktora zabila dziecko robi szow w TV i jest na Wolnosci... To czemu nie referendum gdzie nawet nie potrafia napisac prawidlowo za co moze byc odwolonay, ale babcie z manhatanu i likwidowanej szkoly pomoga w zbieraniu glosow... Moj dziadek w grobie sie przewraca ze za taki kraj ginol.. <_<

#7 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:20

Wyświetl postUżytkownik edek_bez_kredek_UK dnia 16 luty 2012 - 15:52 napisał

"Napisali m.in. o aroganckim sposobie załatwiania spraw mieszkańców, ciągłym zadłużaniu miasta, nieuzasadnionej wyprzedaży majątku, likwidacji szkół, oszczędzaniu na kulturze i oświacie, dopuszczeniu do narastającej ekspansji marketów w mieście, masowej emigracja mieszkańców oraz radykalnym podnoszeniu podatków i czynszów."

Rece opadaja... buahahah zreszta zdjecia mowia mi juz wszystko... Gang z manhatanu, z likwidowanej szkoly i czlowiek ktory stracil ciepla posadke... Jeszcze polowa "argumentow" to obejmuje chyba rzad buhahah (za jednym zamachem moze im sie uda buiahaha) Ja mam za to pytanie do tego szalenia Madeja, czy ten czlowiek w ogole wie co robi ? Bo mi dalej udawadnia ze ten "czlowiek" nawet nie wie jak dziala Panstwo, a jeszcze moze bedzie sie ubiegal o to satnowisko, ale za to ratusz ma darmowe paczki buahashah... :lol:
edek to typowy emigrant który odbębnia szorowanie talerzy u angielskiego pana i pierwsze co robi po powrocie z roboty załącza Polskie forum i sie zaczynają... mądrosci
zauwazcie oni wszyscy nami gardzą ale ich jedyną rozrywka chodzi mi o pomywaczy takich jak edek to wejsce na forum,nasze forum
niestety tęsknota za krajem,ciulanie funtow i obawa przed obitym ryjem powoduje ze jestesmy zmusZeni czytac ich wypocinki

#8 ~sniezek~

~sniezek~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:22

paczki dla PASIBRZUCHA, niech się nażre i do łopaty, odsniezyc przejscia dla pieszych!

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:36

... coś się Tobie pomyliło, to nie ten tematDołączona grafika

Użytkownik -Kazik- edytował ten post 16 luty 2012 - 19:31

#10 ~Słupszczanin~

~Słupszczanin~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:36

Proszę o program dla Słupska, jaki ma grupa inicjatrywna i proponowanych kandydatów na prezydenta...żebyśmy nie wpadli z deszczu pod rynnę.

#11 ~Jantar~

~Jantar~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:39

Grupa Inicjatywna jest konsekwentna.To muszę Im przyznać.Nie biegają za kamerami,ale konsekwentnie działają.Z tego co można się zorientować Grupa nie liczy tylko 5 osób.
Grono zwolenników jest znacznie większe.Jak duże?
Czas pokaże,daję Im szansę gdyż na nią zasługują.Wymaga to odwagi i konsekwencji.
Pisanie w necie to jedno,ale firmować swoją twarzą referendum wymaga odwagi.
Ci ludzie ją mają.

Wiedzą że skoro nie są anonimowi i chcą dokonać zmian w strukturach Władzy muszą się liczyć z bezpardonowymi atakami.Takie podchody już miały miejsce.
Mówiłem Grupie Inicjatywnej,że z KAŻDYM kolejnym dniem,działaniem będą poddani ciągłym atakom.
Scenariusze ataków są znane,Grupa jest i BĘDZIE przygotowana do ataków personalnych.

Wiedza jednej grupy jakie są sposoby dyskredytowania innej grupy jest znana.
Proszę jednak mi wierzyć,że Grupa poradzi sobie i z tym POBOCZNYM tematem.
Mają cel,mają zadania i konkretny plan.
Otóż w Społeczeństwie są osoby które nawet nie zasiadające na wysokich stanowiskach potrafią współpracować w grupie i stworzyć zespół który będzie przygotowany merytorycznie.

Taki jest cel.
Celem strony przeciwnej jest pomniejszanie możliwości Grupy,czy też szydzenie.

Grupa sobie poradzi.
Trzymam kciuki.

Pozdrawiam Serdecznie

#12 ~edek_bez_kredek_UK~

~edek_bez_kredek_UK~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:40

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:20 napisał

edek to typowy emigrant który odbębnia szorowanie talerzy u angielskiego pana i pierwsze co robi po powrocie z roboty załącza Polskie forum i sie zaczynają... mądrosci
zauwazcie oni wszyscy nami gardzą ale ich jedyną rozrywka chodzi mi o pomywaczy takich jak edek to wejsce na forum,nasze forum
niestety tęsknota za krajem,ciulanie funtow i obawa przed obitym ryjem powoduje ze jestesmy zmusZeni czytac ich wypocinki

Tylko potwierdzasz to co napisalem !!! siedz w tym Dupsku, i podpisz sie pod tym odwolaniem gdzie wiekszosc nawet nie tyczy sie Prezydenta Miasta... Ale przyjdzie nowy prezydent i wszystko zmieni... buahah zal.pl Juz kiedys mowilem posiadam 2 firmy, byly checi robienia cos w Polsce, ale w tym kraju wala ci takie klody pod nogi ze sie poprostu nie oplaca, ale to tez winna Kobylinskiego ze mamy takie prawo i brak polskich firm no nie ?... Poza tym jesli nawet jacys Polcy pracuja na "zmywaku" (ehh te polskie dopisywanie do wszystkiego , taka cecha...) to dla mnie sa noromalnymi ludzmi, bo przeciwienstwie do polowy z was nie placza na gp24 i nie robia jakiejs Szkolno, manhatanowych zjadzdow pod ratuszem i patrzac co oni tam powypisywali, to pomylili miasto i Prezydenta... Ja tylko chce zobaczyc co odpowiedzieli na swoje zarzuty, bo bylo pewnie smiesznie...

#13 ~miastowy~

~miastowy~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:44

Wyświetl postUżytkownik Es dnia 16 luty 2012 - 16:01 napisał

gdzie będą zbierane podpisy?
Też chciałbym wiedzieć, gdzie będą zbierane podpisy bo chce złożyć poparcie dla Kobylińskiego. ŻAden madej jemu do pięt nie dorasta.

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:45

ty edek, twoj dziadek powinien byc dumny ze ludzie kozystaja z demokracji a jak przewraca sie z tego powodu w grobie to niech sie przewraca razem z toba. az dziw ze nie zapomniales pisac w j. polskim

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:59

Wyświetl postUżytkownik Słupszczanin dnia 16 luty 2012 - 16:36 napisał

Proszę o program dla Słupska, jaki ma grupa inicjatrywna i proponowanych kandydatów na prezydenta...żebyśmy nie wpadli z deszczu pod rynnę.
Grupa Inicjatywna posiada swój program naprawczy dla miasta , jednak na razie INICJUJE odwołanie aktualnie urzędującego prezydenta . Nie oznacza to ,że chce to miejsce wsadzić swojego człowieka . W odpowiednim momencie pojawią się kandydaci i niech wygra lepszy . Na tym polega demokracja . A żeby Ciebie uspokoić , dodam tylko ,że groźba wpadnięcia z deszczu pod rynnę jest niczym nie uzasadniona . Gorzej już być nie może . Pamiętaj także , że każdy kolejny prezydent będzie miał w pamięci , jak skończył poprzednik . Ta świadomość powinna ostudzić zapały i nieposkromione ambicje różnych oszołomów . Uszy do góry .

#16 ~Jantar~

~Jantar~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 16:59

... nie w temacie.

Użytkownik -Kazik- edytował ten post 16 luty 2012 - 19:33

#17 ~edek_bez_kredek_UK~

~edek_bez_kredek_UK~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 17:00

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:45 napisał

ty edek, twoj dziadek powinien byc dumny ze ludzie kozystaja z demokracji a jak przewraca sie z tego powodu w grobie to niech sie przewraca razem z toba. az dziw ze nie zapomniales pisac w j. polskim

Buahahhah, jesli ty myslisz ze ludzie umierali za demokracje to tylko potwierdzasz mnie w przekonaniu ze ten kraj ma duze problemy, dzieki tej demokracji wlasnie placzesz na gp24 i poodpisujesz sie pod smiesznym papierkiem ze jest tak zle, ktory sie nawet nie tyczy naszego prezydenta... Jestem jak najbardziej za zrobieniem czegos, tylko nie wiem czemu Polacy zawsze zabieraja sie od dupy strony... Prawda jest taka ze zminicie tylko Imie i nazwisko, a dojdzie do tego wiecej punktow, bo polowa z was nawet nie wie co sie dzieje dalej jesli odwolacie Kobylinskiego... Ja wiem ze i tak was to nie obchodzi, i to ja pisze jakies pier***Y z Angli !!!

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 17:01

Wyświetl postUżytkownik miastowy dnia 16 luty 2012 - 16:44 napisał

Też chciałbym wiedzieć, gdzie będą zbierane podpisy bo chce złożyć poparcie dla Kobylińskiego. ŻAden madej jemu do pięt nie dorasta.
Podpisy będą zbierane pod wnioskiem o referendum . Podpisz zatem wniosek , a w trakcie referendum będziesz miał okazję wyrazić swoje uwielbienie i przywiązanie do Pana Macieja . ;)

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 17:03

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:45 napisał

zostalo mu tylko uzalanie sie na gp24pl,angole o tej porze piją herbatke,spaceruja a polaczki siedza na forach i wylewają swoje mądrostki,nie stac ich gdzies wyjsc bo szkoda funcikow ze skarpetki pozatym mozna oberwac kopa od mlodego angola,zreszta jak mozna z kims dyskutowac na poziomie kto uzywa buahhaha,zal.pl,mam 2 firmy etc.
pisz edziu dalej na gp jest polewka z takich jak ty

#20 ~czarna pantera~

~czarna pantera~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 17:07

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:20 napisał

edek to typowy emigrant który odbębnia szorowanie talerzy u angielskiego pana i pierwsze co robi po powrocie z roboty załącza Polskie forum i sie zaczynają... mądrosci zauwazcie oni wszyscy nami gardzą ale ich jedyną rozrywka chodzi mi o pomywaczy takich jak edek to wejsce na forum,nasze forumniestety tęsknota za krajem,ciulanie funtow i obawa przed obitym ryjem powoduje ze jestesmy zmusZeni czytac ich wypocinki
Jesteś niesprawiedliwy myśląc w ten sposób o emigrantach Gościu.
Nie wszyscy siedzą "na zmywaku" jak Edzio na wyspach. Ja też jestem emigrantem od wielu lat (ale nie w Anglii) i nie pracuję fizycznie. Ja popieram tą akcję "wspaniałej piątki" i mam zupełnie inny pogląd niż Edzio.

Wyświetl postUżytkownik edek_bez_kredek_UK dnia 16 luty 2012 - 16:40 napisał

Tylko potwierdzasz to co napisalem !!! siedz w tym Dupsku, i podpisz sie pod tym odwolaniem gdzie wiekszosc nawet nie tyczy sie Prezydenta Miasta... Ale przyjdzie nowy prezydent i wszystko zmieni... buahah zal.pl Juz kiedys mowilem posiadam 2 firmy, byly checi robienia cos w Polsce, ale w tym kraju wala ci takie klody pod nogi ze sie poprostu nie oplaca, ale to tez winna Kobylinskiego ze mamy takie prawo i brak polskich firm no nie ?... Poza tym jesli nawet jacys Polcy pracuja na "zmywaku" (ehh te polskie dopisywanie do wszystkiego , taka cecha...) to dla mnie sa noromalnymi ludzmi, bo przeciwienstwie do polowy z was nie placza na gp24

Na Edzia trzeba brać dużą poprawkę. Sam widzisz jak on pisze o Słupsku (Dupsk), a jego argumenty to przede wszystkim "buahahah".
Już kiedyś mu pisałem o tym żeby nie pisał takich bzdur na forum że ma dwie firmy itd. bo to jest dziecinne i się ośmiesza. Jak widać nie dotarło, czyli ma gość pewnie duże kompleksy związane ze swoim "stanem majątkowym" (czyt. to biedak) i na forum leczy te kompleksy. Zapewne to jakiś cienki pintek co ciągle powtarza że ma te firmy, a w rzeczywistości to zwykły leszczyk.
Do edka bez kredka: Ja zaś posiadam 4 auta, 3 posiadłości, małą wysepkę na Kanarach i jacht. Mam tylko jedną firmę (nie to co ty :( ) ale zatrudniam w niej ćwierć tysiąca takich leszczy jak ty....i co ty na to Edek ?! :P
Nie zwracajcie uwagi na Edzia, nie warto! ;) :D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych