Rece opadaja... buahahah zreszta zdjecia mowia mi juz wszystko... Gang z manhatanu, z likwidowanej szkoly i czlowiek ktory stracil ciepla posadke... Jeszcze polowa "argumentow" to obejmuje chyba rzad buhahah (za jednym zamachem moze im sie uda buiahaha) Ja mam za to pytanie do tego szalenia Madeja, czy ten czlowiek w ogole wie co robi ? Bo mi dalej udawadnia ze ten "czlowiek" nawet nie wie jak dziala Panstwo, a jeszcze moze bedzie sie ubiegal o to satnowisko, ale za to ratusz ma darmowe paczki buahashah...
Pączki dla prezydenta Słupska od organizatorów referendum :: zobacz komentowany artykuł
#1 ~edek_bez_kredek_UK~
Napisano 16 luty 2012 - 15:52
Rece opadaja... buahahah zreszta zdjecia mowia mi juz wszystko... Gang z manhatanu, z likwidowanej szkoly i czlowiek ktory stracil ciepla posadke... Jeszcze polowa "argumentow" to obejmuje chyba rzad buhahah (za jednym zamachem moze im sie uda buiahaha) Ja mam za to pytanie do tego szalenia Madeja, czy ten czlowiek w ogole wie co robi ? Bo mi dalej udawadnia ze ten "czlowiek" nawet nie wie jak dziala Panstwo, a jeszcze moze bedzie sie ubiegal o to satnowisko, ale za to ratusz ma darmowe paczki buahashah...
#2 ~Gość~
#3 ~i po maciusiu~
Napisano 16 luty 2012 - 15:53
#4 ~Smerf Maruda~
Napisano 16 luty 2012 - 15:59
złapałem Madejowych Spiskowców jak skradali się pod Ratusz.

No nie, przynieśli ostatni prezent, prezydentowi Kobylińskiemu,
prawie jak Trzej Królowie , ale jest ich pięciu

13 tłustych pączków, jako 13 lat tłustej prezydentury Macieja

przez niektórych zwaną staromodnie,
po prostu sitwą.

Na koniec była konferencja prasowa , na której,
można było usłyszeć odpowiedzi, na wszystkie zadawane pytania !
Inicjatorzy odwołania Kobylińskiego, nie mają żadnych tajemnic ,
nie boją się dyskutować, nikt z nich,
nie się chowa się po kątach swoich gabinetów, biur itp.
#5 ~Es~
#6 ~edek_bez_kredek_UK~
Napisano 16 luty 2012 - 16:18
Nie duglo faktycznie te misto powinoo sie nazywac DUPSK, bo wszyscy normalni wyjada albo wyprowadza sie do gminy( nie mowiac ze jest od dawna niz demogarficzny, ale to wina kobylinskiego buahaha) to zostana takie osobniki ktore mysla ze jak one stracily prace, to zrobimy zadyme i bedzie dobrze... Ale co tam jesli to kraj gdzie polkownik strzela sobie w policzek, matka ktora zabila dziecko robi szow w TV i jest na Wolnosci... To czemu nie referendum gdzie nawet nie potrafia napisac prawidlowo za co moze byc odwolonay, ale babcie z manhatanu i likwidowanej szkoly pomoga w zbieraniu glosow... Moj dziadek w grobie sie przewraca ze za taki kraj ginol..
#7 ~Gość~
Napisano 16 luty 2012 - 16:20
Użytkownik edek_bez_kredek_UK dnia 16 luty 2012 - 15:52 napisał
zauwazcie oni wszyscy nami gardzą ale ich jedyną rozrywka chodzi mi o pomywaczy takich jak edek to wejsce na forum,nasze forum
niestety tęsknota za krajem,ciulanie funtow i obawa przed obitym ryjem powoduje ze jestesmy zmusZeni czytac ich wypocinki
#8 ~sniezek~
Napisano 16 luty 2012 - 16:22
#9 ~Gość~
Napisano 16 luty 2012 - 16:36
Użytkownik -Kazik- edytował ten post 16 luty 2012 - 19:31
#10 ~Słupszczanin~
Napisano 16 luty 2012 - 16:36
#11 ~Jantar~
Napisano 16 luty 2012 - 16:39
Grono zwolenników jest znacznie większe.Jak duże?
Czas pokaże,daję Im szansę gdyż na nią zasługują.Wymaga to odwagi i konsekwencji.
Pisanie w necie to jedno,ale firmować swoją twarzą referendum wymaga odwagi.
Ci ludzie ją mają.
Wiedzą że skoro nie są anonimowi i chcą dokonać zmian w strukturach Władzy muszą się liczyć z bezpardonowymi atakami.Takie podchody już miały miejsce.
Mówiłem Grupie Inicjatywnej,że z KAŻDYM kolejnym dniem,działaniem będą poddani ciągłym atakom.
Scenariusze ataków są znane,Grupa jest i BĘDZIE przygotowana do ataków personalnych.
Wiedza jednej grupy jakie są sposoby dyskredytowania innej grupy jest znana.
Proszę jednak mi wierzyć,że Grupa poradzi sobie i z tym POBOCZNYM tematem.
Mają cel,mają zadania i konkretny plan.
Otóż w Społeczeństwie są osoby które nawet nie zasiadające na wysokich stanowiskach potrafią współpracować w grupie i stworzyć zespół który będzie przygotowany merytorycznie.
Taki jest cel.
Celem strony przeciwnej jest pomniejszanie możliwości Grupy,czy też szydzenie.
Grupa sobie poradzi.
Trzymam kciuki.
Pozdrawiam Serdecznie
#12 ~edek_bez_kredek_UK~
Napisano 16 luty 2012 - 16:40
Użytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:20 napisał
zauwazcie oni wszyscy nami gardzą ale ich jedyną rozrywka chodzi mi o pomywaczy takich jak edek to wejsce na forum,nasze forum
niestety tęsknota za krajem,ciulanie funtow i obawa przed obitym ryjem powoduje ze jestesmy zmusZeni czytac ich wypocinki
Tylko potwierdzasz to co napisalem !!! siedz w tym Dupsku, i podpisz sie pod tym odwolaniem gdzie wiekszosc nawet nie tyczy sie Prezydenta Miasta... Ale przyjdzie nowy prezydent i wszystko zmieni... buahah zal.pl Juz kiedys mowilem posiadam 2 firmy, byly checi robienia cos w Polsce, ale w tym kraju wala ci takie klody pod nogi ze sie poprostu nie oplaca, ale to tez winna Kobylinskiego ze mamy takie prawo i brak polskich firm no nie ?... Poza tym jesli nawet jacys Polcy pracuja na "zmywaku" (ehh te polskie dopisywanie do wszystkiego , taka cecha...) to dla mnie sa noromalnymi ludzmi, bo przeciwienstwie do polowy z was nie placza na gp24 i nie robia jakiejs Szkolno, manhatanowych zjadzdow pod ratuszem i patrzac co oni tam powypisywali, to pomylili miasto i Prezydenta... Ja tylko chce zobaczyc co odpowiedzieli na swoje zarzuty, bo bylo pewnie smiesznie...
#13 ~miastowy~
#14 ~Gość~
Napisano 16 luty 2012 - 16:45
#15 ~Gość~
Napisano 16 luty 2012 - 16:59
Użytkownik Słupszczanin dnia 16 luty 2012 - 16:36 napisał
#16 ~Jantar~
Napisano 16 luty 2012 - 16:59
Użytkownik -Kazik- edytował ten post 16 luty 2012 - 19:33
#17 ~edek_bez_kredek_UK~
Napisano 16 luty 2012 - 17:00
Użytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:45 napisał
Buahahhah, jesli ty myslisz ze ludzie umierali za demokracje to tylko potwierdzasz mnie w przekonaniu ze ten kraj ma duze problemy, dzieki tej demokracji wlasnie placzesz na gp24 i poodpisujesz sie pod smiesznym papierkiem ze jest tak zle, ktory sie nawet nie tyczy naszego prezydenta... Jestem jak najbardziej za zrobieniem czegos, tylko nie wiem czemu Polacy zawsze zabieraja sie od dupy strony... Prawda jest taka ze zminicie tylko Imie i nazwisko, a dojdzie do tego wiecej punktow, bo polowa z was nawet nie wie co sie dzieje dalej jesli odwolacie Kobylinskiego... Ja wiem ze i tak was to nie obchodzi, i to ja pisze jakies pier***Y z Angli !!!
#18 ~Gość~
Napisano 16 luty 2012 - 17:01
Użytkownik miastowy dnia 16 luty 2012 - 16:44 napisał
#19 ~Gość~
Napisano 16 luty 2012 - 17:03
Użytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:45 napisał
pisz edziu dalej na gp jest polewka z takich jak ty
#20 ~czarna pantera~
Napisano 16 luty 2012 - 17:07
Użytkownik Gość dnia 16 luty 2012 - 16:20 napisał
Nie wszyscy siedzą "na zmywaku" jak Edzio na wyspach. Ja też jestem emigrantem od wielu lat (ale nie w Anglii) i nie pracuję fizycznie. Ja popieram tą akcję "wspaniałej piątki" i mam zupełnie inny pogląd niż Edzio.
Użytkownik edek_bez_kredek_UK dnia 16 luty 2012 - 16:40 napisał
Na Edzia trzeba brać dużą poprawkę. Sam widzisz jak on pisze o Słupsku (Dupsk), a jego argumenty to przede wszystkim "buahahah".
Już kiedyś mu pisałem o tym żeby nie pisał takich bzdur na forum że ma dwie firmy itd. bo to jest dziecinne i się ośmiesza. Jak widać nie dotarło, czyli ma gość pewnie duże kompleksy związane ze swoim "stanem majątkowym" (czyt. to biedak) i na forum leczy te kompleksy. Zapewne to jakiś cienki pintek co ciągle powtarza że ma te firmy, a w rzeczywistości to zwykły leszczyk.
Do edka bez kredka: Ja zaś posiadam 4 auta, 3 posiadłości, małą wysepkę na Kanarach i jacht. Mam tylko jedną firmę (nie to co ty
Nie zwracajcie uwagi na Edzia, nie warto!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia