Może będziecie w stanie polecić mi jakieś oprogramowanie, które umożliwiałoby rozliczanie pracowników, robienie raportów itp. Firmę prowadzę od niedawna, mam kilku pracowników, także myślę, że takie rozwiązanie w zupełności by mi wystarczyło.
Najnowsze tematy
-
Łazienka
samancia88 - 8 minut temu
-
sklep
organ - wczoraj, 10:34
-
Sklep online z tabletkami na potencje
Maciuszek77 - wczoraj, 10:30
-
sprzedaż warzyw ekologicznych
~Gienia~ - wczoraj, 09:14
-
BLOK EKIPA !
~knajpa Speluno~ - gru 04 2019 21:16:00
Oprogramowanie do kadr i płac online - jakie?
~aleksanderT~
~damianbe~
Napisano 15 kwiecień 2019 - 16:29:06
Wfirma.pl/kadry-i-place - jak dla mnie jeden z lepszych systemów do rozliczania pracowników, ewidencji czasu pracy itp. Ma pełną integrację z eZUS-em, koszty nieduże, a rozwiązanie praktyczne. Przetestowanie programu nic nie kosztuje.
~gregoryyy~
Napisano 15 kwiecień 2019 - 20:13:20
Wfirma ma dobre program do zarządzania firmą.
Napisano 20 kwiecień 2019 - 08:25:16
Sidgroup oferuje ciekawe rozwiązania (www), moja firma korzysta z ich programu. pomaga on przede wszystkim prowadzić ewidencję, odhaczać wnioski urlopowe, kontrolować czas pracy związany z delegacjami. Jest też przydatny do prowadzenia rozliczeń. Jednak jeśli prowadzisz firmę od niedawna i masz kilku pracowników, w pierwszej kolejności przelicz sobie koszty- porównaj wydatek, z ew. korzyściami.
Napisano 23 kwiecień 2019 - 12:36:20
Your company has knowledge of sms\email software developing? That will be a great thing for my marketing startup. Right now I am using SMS services from the company that provides me called testelium API. Thanks in advance
Użytkownik Ernest321 edytował ten post 23 kwiecień 2019 - 12:36:30
Napisano 23 lipiec 2019 - 16:25:35
There are many email service providers who are very fine when it comes to effective email marketing. As a professional marketer with years of experience, I can list down the top ones for you. Check massmailsoftware products
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: oprogramowanie do kadr i płac, system online, firma
Tematyczne →
Biznes/Gospodarka →
Szukam firmy do pozycjonowania stronyNapisany przez paulinabb , 16 kwi 2019 ![]() |
|
|
||
Miasta →
Słupsk →
Galerie handlowe, sklepy, zakupy →
Gdzie w Słupsku jest firma "Dach System"?Napisany przez Wilczekstepowy , 22 cze 2017 ![]() |
|
|
||
Miasta →
Ustka →
Wraca normalność.Napisany przez Marek Janczewski , 11 kwi 2015 ![]() |
|
|
||
Tematyczne →
Biznes/Gospodarka →
Norwegia księgowośćNapisany przez ~Maciek~ , 23 wrz 2014 ![]() |