Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

1281 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 18:43

W zasadzie może na forum uzyskam odpowiedz.Czy zapytanie o zgodę na zabudowę może być kierowane do osób nieżyjących?

Osobiście z taką sytuacją mam doczynienia.Osoby nie żyjące są wzywane do zajęcia stanowiska w sprawie zabudowy.Wydaje mi się to pomyłką,panie Burmistrzu.

Poza tym,jak można,czy pozwala sumienie na wysyłanie listów do osób nieżyjących od kilkudziesięciu lat.

Coś tu jest nie tak,tym bardziej,że po pierwszym liście urząd został powiadomiony o sytuacji.

Jak można wezwać nieboszczyka do stawienia się?Można nazwać to śmieznym,ale dla mnie śmieszne nie jest.

#2 ~esteta~

~esteta~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 19:08

To jeszcze panie burmistrzu zajmij się krypą na kanale

#3 ~mieszkaniec~

~mieszkaniec~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 00:33

bravo dla ciebie andrzeju rub dalej to co zaczoles mie sie to zaczelo podobac poznikaly kurniki a przeciwko tobie i to cale referendum to szpilka przydupasow pani z kokiem ktora wodzila i do dzis wodzi za nos tych cymbalow

#4 ~Anonim~

~Anonim~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 01:05

Co to za burmistrz który zadenuncjował do nadzoru budowlanego swoich obywateli.Stoi na straży jakiś nieżyciowych,bzdurnych przepisów.Ludzi na koszty naciąga.Ciąga po urzędach.Straszy jeszcze że do urzędu skarbowego podpieprzy.Do kitu z takim burmistrzem.

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 01:16

Wyświetl postUżytkownik mieszkaniec dnia 29 grudzień 2011 - 00:33 napisał

bravo dla ciebie andrzeju rub dalej to co zaczoles mie sie to zaczelo podobac poznikaly kurniki a przeciwko tobie i to cale referendum to szpilka przydupasow pani z kokiem ktora wodzila i do dzis wodzi za nos tych cymbalow
a ja myslałem ,ze rub piszemy rób oj mieszkancu nie zrobisz gramatycznej furory na tym forum :D :lol:

#6 ~Jan~

~Jan~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 01:32

Jeszcze parę lat takiej działalności i prywatna inicjatywa zniknie z Łeby.Będzie można zjeść u niego w tej ciemnej norze jakieś niedobre jedzenie.To jest działanie przeciwko ludziom a przez to nie jest dobre dla "miejscowości".

#7 ~bogdan-kolega burmistrza~

~bogdan-kolega burmistrza~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 06:19

Andrzej, wziales sie za burakow i..szmeraja cos tam ! Masz za soba cala LEBE ,te myslaca ! a buraki zawsze sie znajda ..Idz dalej do przodu ! Miasto sie zmienia na lepsze,widzimy wszystko !Nie przejmuj sie tym kiedys zdominowanym prostatstwem takim jak te szpecace kiedys budki.ZYCZE CI SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2012 ! Bogdan i przyjaciele Burmistrza ŁEBY..

#8 ~JO-JO~

~JO-JO~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 09:15

Wyświetl postUżytkownik Anonim dnia 29 grudzień 2011 - 01:05 napisał

Co to za burmistrz który zadenuncjował do nadzoru budowlanego swoich obywateli.Stoi na straży jakiś nieżyciowych,bzdurnych przepisów.Ludzi na koszty naciąga.Ciąga po urzędach.Straszy jeszcze że do urzędu skarbowego podpieprzy.Do kitu z takim burmistrzem.
Człowieku, Twoja filozofia życia jest przerażająca! Przestrzeganie prawa, niezależnie czy jest ono dla Ciebie wygodne czy nie jest podstwaowym wyznacznikiem cywilizacji i demokracji. Gdzieś Ty się urodził i chował do tej pory?

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 10:42

Wyświetl postUżytkownik bogdan-kolega burmistrza dnia 29 grudzień 2011 - 06:19 napisał

Andrzej, wziales sie za burakow i..szmeraja cos tam ! Masz za soba cala LEBE ,te myslaca ! a buraki zawsze sie znajda ..Idz dalej do przodu ! Miasto sie zmienia na lepsze,widzimy wszystko !Nie przejmuj sie tym kiedys zdominowanym prostatstwem takim jak te szpecace kiedys budki.ZYCZE CI SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2012 ! Bogdan i przyjaciele Burmistrza ŁEBY..
czyżbyś bogusiu sie bał obawiał ,ze tak z samego rana cukrujesz a dobrze cieszy mnie to ze taki stan faktyczny bedzie trwał juz niedługo i nie obrazaj ludzi na tym forum bo to są mieszkańcy łeby a nie buraki czy też prostcy teraz dopiro widac jaki inteligentny elektorat ma nasz obecny burmistrz masz troche mniej pieniedzy to odrazu jestes burakiem albo prostakiem jak mozna w ten sposób obrazac ludzi którzy nikomu nic nie zrobili po wpisach najblizszych przyjaciół Burmistrza widac jak obecny Pan Burmistrz nas traktuje jest to nic innego jak zwykły protekcjonalizm czy też faworyzowanie innych tak to własnie wyglada dla przecietnego człowieka pozdrowienia dla kolegi Burmistrza BOGDANA

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 10:50

to dowod na to ze w Lebie "ludzie" nie CHCA porzadku, najwyzszy czas konczyc z samowola smieciarzoma i cwaniakom, Wicko potrzebuje rowniez takiego wujta jakim jest burmistrz Andrzej Strzechmiński potrzeba ludzi co wrescie nie napelniaja swoich kieszeni.

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 11:16

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29 grudzień 2011 - 10:50 napisał

to dowod na to ze w Lebie "ludzie" nie CHCA porzadku, najwyzszy czas konczyc z samowola smieciarzoma i cwaniakom, Wicko potrzebuje rowniez takiego wujta jakim jest burmistrz Andrzej Strzechmiński potrzeba ludzi co wrescie nie napelniaja swoich kieszeni.
Obecny elektorat potrafi cokolwiek napisać bez rażących byków i z jakimkolwiek sensem?
Przypudrujcie swoje brązowe języczki i piszcie w końcu na temat.

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 11:34

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29 grudzień 2011 - 10:50 napisał

To może niech kandyduje na wójta Wicka, bo w Łebie już mają go dość!

#13 ~okocha~

~okocha~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 12:17

Leszek B. na burmistrza , 34 lata , niepalący ...

#14 ~gostek~

~gostek~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 12:37

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29 grudzień 2011 - 11:16 napisał

Obecny elektorat potrafi cokolwiek napisać bez rażących byków i z jakimkolwiek sensem?

A czego się spodziewałeś/łaś? Miasto nie potrafi wydać ulotki, plakatu, swojego biuletynu bez błędów na każdej stronie a ty wymagasz tego od elektoratu.

#15 ~e~

~e~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 13:26

ależ on jest głupi. bardziej niż mi sie zdawało! sam osobiście ma wybudowaną samowole budowlaną a innych sie czepia. zacznij od siebie a potem wytykaj innym!

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 13:51

Wyświetl postUżytkownik e dnia 29 grudzień 2011 - 13:26 napisał

ależ on jest głupi. bardziej niż mi sie zdawało! sam osobiście ma wybudowaną samowole budowlaną a innych sie czepia. zacznij od siebie a potem wytykaj innym!

Nie tylko on! A co na to nasz radny?

http://lebork.naszem...dzibe,id,t.html

W artykule ukazała się informacja ze stanica również jest samowolą budowlaną! Tylko samowole są te lepsze i gorsze, zależy kto jest ich właścicielem!

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 15:16

Wyświetl postUżytkownik e dnia 29 grudzień 2011 - 13:26 napisał

niemozliwe jakim cudem ? no to juz wtedy nic nie rozumie a jeśli mozna to w którym m-cu bo sie pogubiłem tyle tych samowoli ,ze człowiek stracił orientacje

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 15:28

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29 grudzień 2011 - 11:16 napisał

Odnoszę wrażenie, że większość postów zamieszcza jeden GOŚĆ w kilku osobach.
Byki podobne i wszędzie brak treści.

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 15:44

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29 grudzień 2011 - 15:16 napisał

niemozliwe jakim cudem ? no to juz wtedy nic nie rozumie a jeśli mozna to w którym m-cu bo sie pogubiłem tyle tych samowoli ,ze człowiek stracił orientacje

BD :)

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 15:53

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 28 grudzień 2011 - 18:43 napisał

W zasadzie może na forum uzyskam odpowiedz.Czy zapytanie o zgodę na zabudowę może być kierowane do osób nieżyjących?

Osobiście z taką sytuacją mam doczynienia.Osoby nie żyjące są wzywane do zajęcia stanowiska w sprawie zabudowy.Wydaje mi się to pomyłką,panie Burmistrzu.

Poza tym,jak można,czy pozwala sumienie na wysyłanie listów do osób nieżyjących od kilkudziesięciu lat.

Coś tu jest nie tak,tym bardziej,że po pierwszym liście urząd został powiadomiony o sytuacji.

Jak można wezwać nieboszczyka do stawienia się?Można nazwać to śmieznym,ale dla mnie śmieszne nie jest.

Powyższa sprawa jest ogromnie zagmatwana.Wszystko wyjaśniło się dzisiaj w rozmowie z panem Burmistrzem.

Pan Burmistrz cierpliwie wyjasnił jak trzeba załatwić sprawę,aby nie spotkać się w przyszłości z tego rodzaju niespodzianką,przykrą niespodzianką.

Dziękuję.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych