Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Marilyn Monroe

161 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Marilyn Monroe~

~Marilyn Monroe~
  • Goście

Napisano 03 grudzień 2009 - 18:22

...

#2 ~fcuk~

~fcuk~
  • Goście

Napisano 03 grudzień 2009 - 18:28

Wyświetl postUżytkownik Marilyn Monroe dnia 3.12.2009, 18:22:46 napisał

...

Co poetka ma na mysli??

#3 ~trgrtgrtg~

~trgrtgrtg~
  • Goście

Napisano 10 grudzień 2009 - 19:03

Przede wszystkim nieciekawa i za głośna muzyka. Nie wiem, może akurat ja tak trafiłem ale kilka tygodni temu byłem pierwszy raz w Marylin Monroe i nagle w piwnicy (pewnie to tam gdzie się tańczy) włączyli muzykę. Muzyka to jakieś techno hardcore czy jak to inaczej nazwać, rodem ze starego Thunderdome, nie dość że sieczka przy której większość imprezowiczów ze Słupska nawet by się nie bawiła to jeszcze puszczona tak głośno że bębęnki pękały, w żadnym ze słupskich lokali nie spotkałem się z aż tak ogłuszającą muzyką. Na dół nie zeszłem bo nie chcialem sobie niszczyć słuchu. Ludzi jak na lekarstwo, ogólnie nie spodobało mi się. Sam lokal może być.

#4 ~sun~

~sun~
  • Goście

Napisano 10 grudzień 2009 - 23:03

Wyświetl postUżytkownik Marilyn Monroe dnia 3.12.2009, 18:22:46 napisał

...

Wyświetl postUżytkownik fcuk dnia 3.12.2009, 18:28:43 napisał

Co poetka ma na mysli??

ściśle tajne ;)

#5 ~Justynka~

~Justynka~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2009 - 21:27

Wyświetl postUżytkownik trgrtgrtg dnia 10.12.2009, 19:03:10 napisał

Przede wszystkim nieciekawa i za głośna muzyka. Nie wiem, może akurat ja tak trafiłem ale kilka tygodni temu byłem pierwszy raz w Marylin Monroe i nagle w piwnicy (pewnie to tam gdzie się tańczy) włączyli muzykę. Muzyka to jakieś techno hardcore czy jak to inaczej nazwać, rodem ze starego Thunderdome, nie dość że sieczka przy której większość imprezowiczów ze Słupska nawet by się nie bawiła to jeszcze puszczona tak głośno że bębęnki pękały, w żadnym ze słupskich lokali nie spotkałem się z aż tak ogłuszającą muzyką. Na dół nie zeszłem bo nie chcialem sobie niszczyć słuchu. Ludzi jak na lekarstwo, ogólnie nie spodobało mi się. Sam lokal może być.

normalnie az mnie stkalo. Tragedia... ty aby na pewno wiesz co to hardcore badz thunderdome? Tak akurat sie sklada ze bylam na tegorocznej edycji wlasnie tejze imprezy i jakos tak porownac jej do imprezy w merlin nie potrafie. Najpierw sie zastanow nad swoja wypowiedzia i czy na pewno o czymkolwiek masz jakies pojecie bo zeby najpierw sie wypowiedziec trzeba troche na dany temat wiedzy zaczerpnac. Jesli ci sie nie podoba - > nie narzekaj, sa ludzie ktorym wlasnie taka muzyka odpowiada a jesli tobie nie odpowiada i JEST ZA GLOSNO to prosze bardzo droga do miami chyba dla ciebie jest prosta. Ciekawa jestem gdzie byles na imprezach oprocz przymiejscowych i miejscowych BALETOW ( pewnie najdalej w postominie... ) HAHAHA. Justynka

#6 ~~~25~~~

~~~25~~~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2009 - 00:15

Na początku był tam niezły klimat. Ostatnio nie bardzo mi się podobało :/

#7 ~fgghft~

~fgghft~
  • Goście

Napisano 08 styczeń 2010 - 10:05

Wyświetl postUżytkownik Justynka dnia 28.12.2009, 21:27:08 napisał

normalnie az mnie stkalo. Tragedia... ty aby na pewno wiesz co to hardcore badz thunderdome? Tak akurat sie sklada ze bylam na tegorocznej edycji wlasnie tejze imprezy i jakos tak porownac jej do imprezy w merlin nie potrafie. Najpierw sie zastanow nad swoja wypowiedzia i czy na pewno o czymkolwiek masz jakies pojecie bo zeby najpierw sie wypowiedziec trzeba troche na dany temat wiedzy zaczerpnac. Jesli ci sie nie podoba - > nie narzekaj, sa ludzie ktorym wlasnie taka muzyka odpowiada a jesli tobie nie odpowiada i JEST ZA GLOSNO to prosze bardzo droga do miami chyba dla ciebie jest prosta. Ciekawa jestem gdzie byles na imprezach oprocz przymiejscowych i miejscowych BALETOW ( pewnie najdalej w postominie... ) HAHAHA. Justynka

Czy ja napisałem, że na pewno wiem że to hardcore czy thunderdome? Słuchałem kiedyś kaset Thunderdome i przyznam że ta muza z MM niewiele się od tego różniła, przynajmniej w ten raz co byłem. Szanuję jednak ludzi którym to się podoba. Nie znaczy to jednak że nie mam prawa wyrazić swego zdania. Do Miami nie chodzę bo tam jest słaba muza i brakuje mi tego subwooferowego uderzenia jakie było w starym Miami Nice przed wielu laty. Chodzę do Agi bo tam mi muzyka odpowiada.

#8 ~Justynka~

~Justynka~
  • Goście

Napisano 13 styczeń 2010 - 15:32

Wyświetl postUżytkownik fgghft dnia 8.01.2010, 10:05:49 napisał

Czy ja napisałem, że na pewno wiem że to hardcore czy thunderdome? Słuchałem kiedyś kaset Thunderdome i przyznam że ta muza z MM niewiele się od tego różniła, przynajmniej w ten raz co byłem. Szanuję jednak ludzi którym to się podoba. Nie znaczy to jednak że nie mam prawa wyrazić swego zdania. Do Miami nie chodzę bo tam jest słaba muza i brakuje mi tego subwooferowego uderzenia jakie było w starym Miami Nice przed wielu laty. Chodzę do Agi bo tam mi muzyka odpowiada.
no, bo w adze to dopiero jest przyje***ie basu :D hahaa

#9 ~powiew wiatru~

~powiew wiatru~
  • Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 14:55

na gorze - kawiarenka - bardzo milo, sympatyczna obsluga / na dole - parkiet - istna tragedia, koszmarny wystroj, jak w jakiejs menelowni, tragiczna muzyka ( mialam okazje byc tam 2 razy i o 2 razy za duzo ) :( !!!! NIE POLECAM , przynajmniej zabawy

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 styczeń 2010 - 15:57

tam sie robi gownoooooooooo
POWOLI

#11 ~~MIREK~~

~~MIREK~~
  • Goście

Napisano 16 styczeń 2010 - 20:40

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.01.2010, 15:57:27 napisał

tam sie robi gownoooooooooo
POWOLI
co masz na myśli piszą gowno??? nie podoba Ci sie róznorodność imprez jaka oferuje lokal? śmiedzi? czy obsługa nie taka? bywam prawie co weekend i zawsze wracam zadowolony. obsługa miła i dość profesjonalna jak na Słupsk.jeśli chodiz o muzykę każdy znajdzie coś dla siebie od starych hitów przez muzykę graną przez dj (techno, house itd.) po nowości. w piatki karaoke i można potańczyć . ludzie pozytywnie nastawieni i przede wszystkim średnia wieku 30. polecam tym którzy w dobrym klimacie chcą odpocząć po tygoniu harówy! co do sali na dole fatycznie bez szału ale czy trzeba marmurów żeby potańczyć?:]

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 styczeń 2010 - 12:59

Nie polecam, ale to oczywiście rzecz gustu.

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 styczeń 2010 - 23:53

Każda pub ma swój klimat w słupsku i swoje towarzystwo. Jak komuś się nie podob to nie musi chodzic ..Pamiętajcie że nigdy nie biedzie brakowało klietnów, bo ludzie lubią wydawać kase na alkohol i na dobrą impreze.;D Co do lokalu , to nie jest zły...fajnie że robi imprezy takie gdzie inndziej takich nie ma.... :D

#14 ~gruby90~

~gruby90~
  • Goście

Napisano 11 luty 2010 - 19:48

Marilyn Monroe ... kawiarnia, pub, dyskoteka ... moze niedlugo nawet pizze wprowadzą :):)

#15 ~C64~

~C64~
  • Goście

Napisano 26 luty 2010 - 14:11

Jutro tj. 27.02 zapraszam na reggae potupajke do Marysi. wjazd 5 zyka. dozo.
Dołączona grafika

#16 ~dzieciak~

~dzieciak~
  • Goście

Napisano 28 luty 2010 - 18:49

Same dzieciaki teraz w sobote tam były! EEEEE :(

#17 ~C64~

~C64~
  • Goście

Napisano 01 marzec 2010 - 11:32

zabieraly ci zabawki?

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 marzec 2010 - 10:57

Ja tu nie widziałem ani jednego niepełnoletniego! W Miami czy Cool'u to dzieci pełno, ale na tej imprezie?? Ty chyba byłeś gdzie indziej chłopcze.
Swoją drogą emerytów też nie było, więc może po prostu nie trafiłeś w swoje klimaty. Trzeba wiedzieć gdzie grają Disco Polo jak się tego oczekuje.

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 26 kwiecień 2010 - 21:18

Fajnie tam na karaoke, tylko szkoda, że w lokalu wolno palić.

#20 ~~~25~~~

~~~25~~~
  • Goście

Napisano 26 kwiecień 2010 - 21:22

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 26.04.2010, 23:18:46 napisał

Fajnie tam na karaoke, tylko szkoda, że w lokalu wolno palić.

Żartujesz???? To dlaczego ostatnio tam paliliśmy?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych