Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Keller Pub Słupsk

331 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~peacemaker~

~peacemaker~
  • Goście

Napisano 23 grudzień 2009 - 23:12

witam

kto chce byś normalnie obsłużony i w spokoju napić się piwa powinien szerokim łukiem omijać pub Keller w Słupsku. z taką chamską obsługa dawno się już nie spotkałem. dno i żal.pl

dzisiaj wybrałem się na imprezę "na czarno", reklamowaną tez na tym forum. pomijam już fakt, ze śmierdzi tam papierosami tak, ze po minucie ciuchy są już przesiąknięte dymem, a toaleta przypomina chlew. to chyba już ostatnie miejsce w Słupsku o tak niskim standardzie nie licząc dennych pijalni piwa. no ale chciałem się spotkać ze znajomymi...

na moje dzień dobry pani za barem (krótkie włosy, aparat na zębach) odpowiedziała: tylko szybko. - no to ładnie pomyślałem - chamówa na przywitanie. ale już zignorowałem to i poprosiłem (pewne) piwo z butelki. a pani przelewa mi do szklanki twierdząc, ze to piwo sprzedają tylko w szklance. zdziwiłem się bo wszystkie piwa pite dookoła podawane były w butelce.

podziękowałem za to piwo. pani słysząc, ze opowiadam to zajście koledze stwierdziła, ze już nie zostanę obsłużony w kllerze i wydała zakaz obsłużenia mnie ludziom za barem. w moją stronę dodała tylko: - ja tu mogę wszystko. ponoć jest to właścicielka. zawinąłem się i wyszedłem.

nie polecam keller pubu, a wręcz namawiam by tam nie zachodzić. no chyba, ze ktoś lubi chamską obsługę :)

Użytkownik peacemaker edytował ten post 09 luty 2010 - 19:36

#2 ~oiter~

~oiter~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 10:39

Potwierdzam i marze, aby ten klub czyli to miejsce przejeła bardzie kreatywna i normalna osoba lub zarzad... To co sie tam dzieje woła o pomste do nieba...

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 14:15

Z tego co wiem to nie przelewa się tylko Desperadosów, całą resztę tak. Byłem wczoraj i większość gości to znajomi właścicielki, także nutka sarkazmu była z obu stron baru bo - jak to w gronie znajomych bywa. A, że pewnie znalazłeś się w mniejszości nieznajomych to wiesz... Ogólnie non stop była kolejka i urwanie głowy to chyba sam widziałeś. Fakt, wentylacja to problem w tym miejscu...

Powiedz coś o muzyce, atmosferze na parkiecie itp - bo to jest wysiłek ludzi, którzy zorganizowali tą imprezę i nie mieli wiele wspólnego z tym co się działo na barze.

#4 ~peacemaker~

~peacemaker~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 15:02

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 24.12.2009, 14:15:55 napisał

Z tego co wiem to nie przelewa się tylko Desperadosów, całą resztę tak. Byłem wczoraj i większość gości to znajomi właścicielki, także nutka sarkazmu była z obu stron baru bo - jak to w gronie znajomych bywa. A, że pewnie znalazłeś się w mniejszości nieznajomych to wiesz... Ogólnie non stop była kolejka i urwanie głowy to chyba sam widziałeś. Fakt, wentylacja to problem w tym miejscu...

Powiedz coś o muzyce, atmosferze na parkiecie itp - bo to jest wysiłek ludzi, którzy zorganizowali tą imprezę i nie mieli wiele wspólnego z tym co się działo na barze.

nutka sarkazmu? odpowiedź na moje "dzień dobry" - tylko szybko? albo tekst "ja tu mogę wszystko" i zakaz sprzedaży czegokolwiek z barku?

z tymi znajomymi to też przesada. knajpa była nabita tak, ze był problem ze znalezieniem miejsca stojącego i większość to znajomi właścicielki? a poza tym to skoro ona mnie nie zna to daje jej prawo do traktowania mnie z buta?

swojego zdania na temat obsługi nie zmienię - to była chamówa i dlatego od wczoraj namawiam wszystkich znajomych do unikania tego miejsca. ja w pracy tez mam ogólnie non stop kolejkę i urwanie głowy. takie życie

co do klimatu na parkiecie to ciężko mi powiedzieć, za krótko byłem. z pewnością jednak jeśli palce w tym maczał Grupszy to było fajnie.

ps. wszystkie piwa moi znajomi pili z butelki i nie były to desperadosy

#5 ~Razor~

~Razor~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 15:08

Dlatego do tej śmierdzącej dziury nie chodzę... Wesołych Świąt Peacemaker! :)

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 15:11

peacemaker pewnie dlatego,że poszedłeś w dresie :D

#7 ~Penetrator85~

~Penetrator85~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 15:13

podpisuje sie pod slowami Razora :D

#8 ~peacemaker~

~peacemaker~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 15:17

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 24.12.2009, 15:11:20 napisał

peacemaker pewnie dlatego,że poszedłeś w dresie :D

hyhy wtedy bym zrozumiał :P ale dresu nie mam, raz na sylwestrowy bal przebierańców pożyczałem od brata, ale już oddałem. byłem w bluzie z kapturem, wiadomo impreza hip-hopowa B) zresztą inaczej się nie ubieram

Wyświetl postUżytkownik Razor dnia 24.12.2009, 15:08:42 napisał

Dlatego do tej śmierdzącej dziury nie chodzę... Wesołych Świąt Peacemaker! :)

wesołych brachu ;)

#9 ~DzwonniKzNoterdam~

~DzwonniKzNoterdam~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 17:15

Również odradzam ten pub. Nie dla mnie siedzenie w chlewie. Pozdrawiam :)

Użytkownik DzwonniKzNoterdam edytował ten post 24 grudzień 2009 - 17:15

#10 ~juras~

~juras~
  • Goście

Napisano 24 grudzień 2009 - 19:24

naszczane w kiblu, na sali smierdzi, ochroniarz sapie i smierdzi , wlascicielka sie nosi oto nasz KELLER - mordownia

#11 ~ZIRYTOWANY~

~ZIRYTOWANY~
  • Goście

Napisano 26 grudzień 2009 - 21:48

zgadzam sie rowniez - keller to mordownia, smrodziarnia i chlew w jednym!

niestety bylem tam w srode, bo na swieta zjechalo sie duzo moich znajomych i poszedlem tam dla nich.
ludzie palący jointy w pewnych czesciach knajpy, obrzydliwie niemila kobieta w krotkich blond wlosach obslugujaca klientow - to jakies nieporozumienie.
jezeli czyta pani to forum, to niech pani sie ogarnie i zmieni nastawienie!!! widzac jakie pani stroi miny - odechciewa sie zamowienia czegokolwiek.

co do waszych slownych potyczek o piwach - w butelkach sprzedaja tam tyko desperadosy i heinekeny. rezta z nalewaka albo puszkowe.

zauwazylem tez ciekawy sposob "produkcji lodu" w tym lokalu :D pan za barem wyciagnal z lodowki karton po litrowym soku i zaczal walic nim o podloge. nastepnie go rozcial i wysypal bryły lodu do czerwonego pojemnika. no po prostu fenomenalne! :|
inne spostrzezenie to "przepis" na kamikadze - bols blue, wodka i .......sok limetkowy! przeciez to jakas farsa! smiem myslec, ze pan barman to osoba bez zadnej fachowej wiedzy...... (hehe, nawiaze do poprzednich postow- moze to znajomy wlascicielki? wziela go po znajomosci by se dorobil? )

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 26 grudzień 2009 - 23:51

Wyświetl postUżytkownik peacemaker dnia 23.12.2009, 23:12:18 napisał

witam

kto chce byś normalnie obsłużony i w spokoju napić się piwa powinien szerokim łukiem omijać pub Keller w Słupsku. z taką chamską obsługa dawno się już nie spotkałem. dno i żal.pl

dzisiaj wybrałem się na imprezę "na czarno", reklamowaną tez na tym forum. pomijam już fakt, ze śmierdzi tam papierosami tak, ze po minucie ciuchy są już przesiąknięte dymem, a toaleta przypomina chlew. to chyba już ostatnie miejsce w Słupsku o tak niskim standardzie nie licząc dennych pijalni piwa. no ale chciałem się spotkać ze znajomymi...

na moje dzień dobry pani za barem (krótkie włosy, aparat na zębach) odpowiedziała: tylko szybko. - no to ładnie pomyślałem - chamówa na przywitanie. ale już zignorowałem to i poprosiłem (pewne) piwo z butelki. a pani przelewa mi do szklanki twierdząc, ze to piwo sprzedają tylko w szklance. zdziwiłem się bo wszystkie piwa pite dookoła podawane były w butelce.

podziękowałem za to piwo. pani słysząc, ze opowiadam to zajście koledze stwierdziła, ze już nie zostanę obsłużony w kllerze i wydała zakaz obsłużenia mnie ludziom za barem. w moją stronę dodała tylko: - ja tu mogę wszystko. ponoć jest to właścicielka. zawinąłem się i wyszedłem.

nie polecam keller pubu, a wręcz namawiam by tam nie zachodzić. no chyba, ze ktoś lubi chamską obsługę :)
Prosze mowic o lokalu a nie obsludze, bramce i wlascicielach ! tak jak to bylo pouczone odnosnie cool pubu.

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 09:22

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 26.12.2009, 23:51:02 napisał

Prosze mowic o lokalu a nie obsludze, bramce i wlascicielach ! tak jak to bylo pouczone odnosnie cool pubu.
no ale to wielki pan moderator,są równi i równiejsi na tym forum jak w zyciu,i ten poklask razora i innych etatowych cukrzacych sie,peacemaker napisze beee i wszyscy przytakuja

#14 ~zxxz~

~zxxz~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 13:20

Bramka i obsługa tez maja wpływ na klimat lokalu :)

#15 ~sowolistonosz~

~sowolistonosz~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 13:45

mordownia chlew śmierdzi tam nieprzeciętnie syf straszny barmani do bani oto wasz keller ;d

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 15:55

Wyświetl postUżytkownik zxxz dnia 27.12.2009, 13:20:47 napisał

Bramka i obsługa tez maja wpływ na klimat lokalu :)
jak pisano o wlascicielu cool pubu i jego konkubinie ktorzy tez maja wplyw na klimat w lokalu to kazano otworzyc osobny temat.

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 15:56

wlasnie to jest dzial gdzie sie bawic a nie dzial gdzie jest chamska obsluga.

#18 ~peacemaker~

~peacemaker~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 16:16

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 26.12.2009, 23:51:02 napisał

Prosze mowic o lokalu a nie obsludze, bramce i wlascicielach! tak jak to bylo pouczone odnosnie cool pubu.

no to właśnie piszę o lokalu, a że właścicielka obsługująca klientów zachowuje się po chamsku to już nie jest moja wina. o tym co robiła kiedyś nie pisze przecież ;) i przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałem odnośnie cool pubu bo chyba cos ci się pomieszało.

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 27.12.2009, 09:22:06 napisał

no ale to wielki pan moderator,są równi i równiejsi na tym forum jak w zyciu,i ten poklask razora i innych etatowych cukrzacych sie,peacemaker napisze beee i wszyscy przytakuja

kompleksy z ciebie wychodzą? jakieś problemy masz?

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 27.12.2009, 15:56:55 napisał

wlasnie to jest dzial gdzie sie bawic a nie dzial gdzie jest chamska obsluga.

to jest dział gdzie się bawić. a w ramach tego działu można tez pisać gdzie się nie bawić. skoro ty w większości swoich postów na forum przekonujesz internautów jaki to cool pub jest do bani, to chyba przyznasz, ze ja mam prawo napisać swoją opinię o kellerze. przypomnę twoje słowa z wątku o cool pubie "przeciez to sa opinie na temat tego pubu, w sklad ktorego wchodza pracownicy, szefostwo i ludzie bawiacy sie w nim, nie pomijajac wystroju."

a moją opinię potwierdziło wielu znajomych. chamska obsługa, chamski bramkarz, śmierdzący papierosami lokal i śmierdząca toaleta. nie polecam kellera.

#19 ~sowolistonosz~

~sowolistonosz~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 17:24

keller śmierdzi jeszcze dj frajer

#20 ~She~

~She~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2009 - 17:27

Bardzo dobrze, takie sprawy trzeba nagłaśniać. Niech się starają o klientów, a nie odwrotnie.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych