Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Jakie wspomnienia bo balu sylwestrowym

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~tunio~

~tunio~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 16:55

hey.może ktoś podzieli sie wrażeniami i wyrazi swoją opinie o balu sylwestrowym...juz niedługo następny sylwester więc można by wybrać coś dla siebie...
ja bylem na balu sylwestrowym na sali przy OKTANIE na ul.Westerplatte,moja opinia jest jak najbardziej negatywna....muzyka tzn.orkiestra grała tak żle że nie wiem jak to opisac a jedzenie było złe i bylo go mało a alkohol ciepły...
nie polecam...

#2 ~gośc~

~gośc~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 18:04

co to za lokal??

#3 ~tunio~

~tunio~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 18:12

sala przy cpn oktan,przez płot jest WORD

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 18:45

ODRADZAM wikinga!!!!

#5 ~zniesmaczona~

~zniesmaczona~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 22:32

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 06 styczeń 2012 - 18:45 napisał

ODRADZAM wikinga!!!!
Zgadzam się,to speluna w całym znaczeniu tego słowa,niebezpieczeństwo ze strony obsługi,szefowej,która tylko kasiorę chciała zedrzeć,zresztą jak nie miała chętnych to wpuściła badziewie,bo chociaż po 50 od łebka skasowała,zaczepiał ludzi,a jego babsko ubliżało gościom,robiąc striptiz.Gościa pobili do nieprzytomności,a obsługa go nie zna,a razem chlali.poczytajcie na stronie wikinga,chociaż Kazik pozamykał tematy,nie wiadomo czemu?Oj gorąco się robi wokół Wikinga,ktoś majtami trzepie.Wszystkim wkoło będę mówić ,Wiking,stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mnie namówiono,nie chodzę po lokalch ,to nie znam,ale trafiłam w najgorsze szambo!!!!!!!!!!!!!!Lepiej zostać w domu.

#6 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 22:36

Wyświetl postUżytkownik zniesmaczona dnia 06 styczeń 2012 - 22:32 napisał

Zgadzam się,to speluna w całym znaczeniu tego słowa,niebezpieczeństwo ze strony obsługi,szefowej,która tylko kasiorę chciała zedrzeć,zresztą jak nie miała chętnych to wpuściła badziewie,bo chociaż po 50 od łebka skasowała,zaczepiał ludzi,a jego babsko ubliżało gościom,robiąc striptiz.Gościa pobili do nieprzytomności,a obsługa go nie zna,a razem chlali.poczytajcie na stronie wikinga,chociaż Kazik pozamykał tematy,nie wiadomo czemu?Oj gorąco się robi wokół Wikinga,ktoś majtami trzepie.Wszystkim wkoło będę mówić ,Wiking,stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mnie namówiono,nie chodzę po lokalch ,to nie znam,ale trafiłam w najgorsze szambo!!!!!!!!!!!!!!Lepiej zostać w domu.
To znaczy,ten który pobił chlał z obsługą i szefową,

#7 ~uczestniczka~

~uczestniczka~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 22:44

wspomnienia po balu,lepiej nie mówić,do dzisiaj nie mogę dojść do siebie ,jak zobaczyłam wakcji rozjuszonego gościa szefowej,który napadł i pobił gościa w szatni,a ona co?????????????nic,dziewczyny udzielały pomocy,wowały karetkę,a ona stała w szatni,Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!Wszyscy widzieli go z obsługą,a szefowa też,a ona na to:nie znam go,przysiadł. się do stolika.Wyobrażacie sobie taki numer.Omijać z daleka,a najlepiej zamknąć to g.....

#8 ~róża~

~róża~
  • Goście

Napisano 06 styczeń 2012 - 22:49

Napiszcie ,gdzie nie chodzić w przyszłym roku,takie posty są pomocne,a gdzie jest super zabawa i zapewnione bezpieczeństwo,bo przecież w Słupsku są jakieś przyzwoite bale sylwestrowe.Piętnujcie te złe,a chwalcie te porządne,z pozytkiem dla nas wszystkich,mieszkańców Słupska

#9 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 17:33

Polecam Stary Młyn.

#10 ~anioł stróż~

~anioł stróż~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 17:51

Polecam Aurerus oraz Anna de Croy..
Żadnych zastrzeżeń pod każdym względem..

#11 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 08 styczeń 2012 - 09:37

Odradzam Wikinga,szczególnie po ostatnim balu.Dno totalne.

#12 ~ALA~

~ALA~
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2012 - 09:45

Tym razem wybraliśmy się na sylwestra do Smoczej Jamy. Bawiliśmy się do 5 rano.
Sylwester bardzo fajny. Jeden minus to brak miejsca do palenia.:( Ogólnie polecam.

#13 ~ALA~

~ALA~
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2012 - 10:01

Tym razem wybraliśmy się na sylwestra do Smoczej Jamy. Bawiliśmy się do 5 rano.
Sylwester bardzo fajny. Jeden minus to brak miejsca do palenia.:( Ogólnie polecam.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych