Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »

Jak założyć bar z kebabem i czy się to opłaca?


216 odpowiedzi w tym temacie

#201 ~kuchmistrz~

~kuchmistrz~
  • Goście

Napisano 15 lipiec 2018 - 17:31:51

Jestem tego samego zdania.
Koszt majonezu to nie wszystko bo jeszcze przyprawy i dodatki.
Co do surówek za 1 zł to ty nic nie kupisz nawet kapusty a gdzie pomidory , cebula ,papryczki tylko kolego pieprzysz głupoty.
Co do 12 godzin pracy to też gadasz bzdury bo po takim czasie po miesiącu nie masz efektywności w połowie.
Twoje wiejskie liczenie to efekt wpieprzania surówek po 1 zł i sosu po 4 zł.

Oceniacie człowieka nie mając zielonego pojęcia o kuchni!!! Piszecie o sosach a nie wiecie ,że te kupowane w hurtowni też z czegoś się robi!!! A można samemu !! Zanim cokolwiek napiszesz to zapytaj siebie czy wiesz z jak się robi majonez!!!



#202 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 lipiec 2018 - 09:45:58

Nie jem kebabu bo mam po nim gazy

#203 naarie

naarie

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 30 lipiec 2018 - 17:36:49

Zainwestuj w trochę sprzętu do gastronomii, na przykład tutaj są bardzo korzystne ceny: Drukarki fiskalne Wrocław W małym punkcie nie będzie potrzeba tego dużo, a i tak myślę, że się szybko zwróci.



#204 ~Maro~

~Maro~
  • Goście

Napisano 12 wrzesień 2018 - 20:36:25

A ja otworzę renowacje pomników na cmentarzach. A mam ich w kilka w promieniu 30 km kilkanaście.

#205 ~Maro~

~Maro~
  • Goście

Napisano 12 wrzesień 2018 - 20:37:43

A ja otworzę renowacje pomników na cmentarzach. A mam ich w kilka w promieniu 30 km kilkanaście.

#206 ~On~

~On~
  • Goście

Napisano 14 wrzesień 2018 - 09:11:04

Witam. Czy ke

#207 ~On~

~On~
  • Goście

Napisano 14 wrzesień 2018 - 09:14:05

Witam. Czy kebab w malej gminie oplaca sie? 3 tysiace mieszkancow,w promieniu 30km nie ma kebaba. Lokal na wyjezdzie z miejscowosci,latem duzo turystow,festynow,pielgrzymki. Glownie mysle o tym co bedzie zima,zebym chociaz na oplaty i skromne zycie zarobil

#208 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 24 listopad 2018 - 23:42:01


Jestem tego samego zdania.
Koszt majonezu to nie wszystko bo jeszcze przyprawy i dodatki.
Co do surówek za 1 zł to ty nic nie kupisz nawet kapusty a gdzie pomidory , cebula ,papryczki tylko kolego pieprzysz głupoty.
Co do 12 godzin pracy to też gadasz bzdury bo po takim czasie po miesiącu nie masz efektywności w połowie.
Twoje wiejskie liczenie to efekt wpieprzania surówek po 1 zł i sosu po 4 zł.



#209 Ikar

Ikar

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 29 styczeń 2019 - 15:23:47

W ostatnim czasie pojawia się coraz więcej naprawdę dobrych barów z kebabem. Dziś klient nie zje byle czego, podanego byle jak. Porządny sprzęt do takiego lokalu to podstawa. Moją restaurację wyposażyłem tutaj https://dodatkimasarskiezwm.pl/

Najważniejsze to dobre produkty, dobry sprzęt i można się utrzymać na rynku. 



#210 fill

fill

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 13 postów

Napisano 31 styczeń 2019 - 09:14:36

Przygotowując się do otwarcia lokalu z kebabem trzeba zorientować się jaki sprzęt jest potrzebny. Tu mają duży wybór https://eva-tec.pl/ . Na pewno warto się zapoznać co się przyda prowadząc bar



#211 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 07 luty 2019 - 14:36:46

i chooj ci w doope

 



#212 KrzysztofM

KrzysztofM

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 18 listopad 2019 - 17:21:34

Osobiście preferuję kupno gotowego biznesu i rozwijanie jego. Jest to o wiele bardziej przyjemne. Zajrzyj tutaj, może znajdziesz coś dla siebie: https://sprzedambizn...edaz?s=pizzeria



#213 joshi

joshi

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 01 grudzień 2019 - 10:01:17

Jaki by to nie był biznes nie wolno zapominać o osobach niepełnosprawnych czyli np odpowiednio szerokie drzwi wejściowe z możliwością wjechania wózkiem czy też odpowiednio przygotowana łazienka dla niepełnosprawnych



#214 Sandi1991

Sandi1991

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 12 postów

Napisano 11 grudzień 2019 - 10:59:39

Najlepszy kebab w Słupsku i tak juz stoi na dworcu, wiec konkurencja jest mocna :D



#215 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 30 grudzień 2019 - 16:56:08

temat stary ale do wszystkich negatywnie nastawionych powiem tak.
Lepiej miec 2tys. w reku u siebie niz 3 u kogos

#216 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 30 grudzień 2019 - 16:56:15

temat stary ale do wszystkich negatywnie nastawionych powiem tak.
Lepiej miec 2tys. w reku u siebie niz 3 u kogos

#217 bluecity85

bluecity85

    Nowy

  • Oczekujący na zatwierdzenie
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 23 styczeń 2020 - 21:34:42

Kebab jest opłacalny. Jest dużo zwolenników tego przysmaku w Polsce i Niemczech. Wiadomo, że jak jest większy przemiał to i jakość łatwiej utrzymać a za tym możemy i cenę dać lepszą. Dobra opcja jest z dowozem w dużych miejscowościach. Portale do zamawiania jedzenia są coraz bardziej popularne. Co do sprzętu to można zakupić w jednym miejscu wszystko. Na stronie https://www.benler.p...zenia-do-kebaba mają pokaźną bazę sprzętu od różnych producentów. No i wszystko w jednym miejscu.


Użytkownik bluecity85 edytował ten post 23 styczeń 2020 - 21:39:46




Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych