Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »

Hasan Kebab


5169 odpowiedzi w tym temacie

#21 ~Kebab men~

~Kebab men~
  • Goście

Napisano 02 kwiecień 2012 - 15:51:17

Pyszny jest ten kebab , moja żona mówi ze nie dobry bo dodają marchewke i kiszonego ogorka . Szanuje jej zdanie lecz dla mnie to obecnie najlepszy kebab w mieście wiec gdzie dwoje ludzi tam dwie opinie , długo trzeba czekać na miejscu na kebaba bo ludzi jest opór a dlaczego????? Dlatego ze dobry i tym ludziom smakuje . Mięsko świetne , sosy 4 do wyboru zawsze coś można dla siebie znaleźć , ale żeby pisać tak złe to chyba już przesada , wychodzę z zalozeńia ze konkurencja złe się czuje z badanej na plecach...
Jedno jest pewne mały kebab wywołał tyle. Zamieszania w środowisku a wiecie dlaczego ??? Bo rynek w slupskich kebabach jest słaby i tyle!!!
Szkoda ze mały hasan jest tematem tych wszystkich wypowiedzi a inne kebaby robią mięso , mielonke i mrożone i to wszystkim pasuje .
Chcecie wiedzieć jakie mięso mrożone kładą inne kebaby ???
Same skory i podobne tego typu scinki a wszyscy się zajadaja jak by to była super sprawa a prawda jest tragiczna!!!!
Życzę sukcesów hasanowi bo tego typu dań brakuje na naszym rynku

#22 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 02 kwiecień 2012 - 16:50:13

na poprzedniej stronie masz zdjęcia jak powinien wyglądać prawdziwy kebab.
póki co w SŁupsku żaden się nie kwalifikuje. kebab to mieso. a u nas każda kebabownia żałuje tego mięsa jak się da. jakby tak zwazyćgramaturę mięsa, to okazałoby sie, że jest jest o 20-30% mniej, niz być powinno, pomijając dodatkowo fakt z jakiej padliwy zostało to mięso zrobione.
odpowiedzcie mi na pytanie - czy zdarzyło wam się, ze odbiło wam się czosnkiem lub "siarą"? o chchnących gazach nie wspomnę. to już teraz wiecie jakie mieso jedliście :)

#23 ~Bmw~

~Bmw~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 01:36:16

Kebab rewelacyjny,jeśli ktoś pisze ze nie dobry moim zdaniem nie jadł go wogole, co innego czystość i organizacja , lecz sam kebab jest suuuuuperrrrr!!!!!!!!!

#24 ~usmiech~

~usmiech~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 10:02:41

zawsze wywoluje u mnie usmiech na twarzy jak forum ozywa kiedy otwiera sie nowy lokal i jak sobie slodza a konkurencje szkaluja. Co Wy myslicie ze my forumowicze jestesmy durni?

#25 ~~~25~~~

~~~25~~~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 11:08:49

Kebab rewelacyjny,jeśli ktoś pisze ze nie dobry moim zdaniem nie jadł go wogole, co innego czystość i organizacja , lecz sam kebab jest suuuuuperrrrr!!!!!!!!!


Jak można napisac, że czystośc i organizacja to co innego? Naczytałam się na forum o bałaganie, jaki panuje tam za ladą i dopóki sama się nie przejdę na spacerek, żeby zobaczyc czy faktycznie zastanę tam taki chlew to wątpię, że zostanę ich klientką i będę polecała.

#26 ~Koles~

~Koles~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 11:31:50

Można wszystko powiedzieć o kebabie , ze za mało mięsa , ze sos nie taki , ze chlew , lecz odpowiadamy sobie na pytanie co za mięso się wkłada do środka i wtedy oceniajmy kebaba , jak w innych kebabach leja sos ze z bułki cieknie to wszyscy piszą ze mokry jak w hasan kebab dają sos oryginalny , czy cacyki tak to się chyba pisze to wszyscy piszą ze za mało , mięso swierze to tez za mało ..
Mi kebab w ich wydaniu smakuje jest inny niż przyzwyczaił nas do niego pan Jacek ;)
Zawsze można powiedzieć ze mogło by być lepiej i wiecej , może byśmy cieszyli się z tego co mamy , a nie pisali jak mogło by to wyglądać.
Ktoś pisał żeby wskazać mu kebab w Słupsku który robi kebaba nie z mrozonki , sami wiecie ze takiego kebaba nie ma w Słupsku oprócz hasan kebab , lecz to tez nie powód żeby mówić ze to jedyny wyznacznik.
Mięso dobre , sosow za mało bo faktem jest ze każdy kebab musi być zalany sosem żeby zabić smak kebaba w tym przypadku mało sosu to tylko plus!!!!!!
Jak komuś za sucho niech kupi napój ;)
Zaraz mi ktoś powie ze jestem z kebaba czy konkurencji a ja po prostu fakty sumuje i wyrażam je na forum .
Świetna sprawa lecz początki zawsze bedą złe , dacjcie z siebie wszystko i będzie dobrze idzcie droga zamierzona do celu , trzymajcie jakość mięsa bo to jest najważniejsze .

#27 ~prezes~

~prezes~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 16:23:31

Jak można napisac, że czystośc i organizacja to co innego? Naczytałam się na forum o bałaganie, jaki panuje tam za ladą i dopóki sama się nie przejdę na spacerek, żeby zobaczyc czy faktycznie zastanę tam taki chlew to wątpię, że zostanę ich klientką i będę polecała.

no to idz na ten spacer i wtedy cos napisz a nie piszesz dla samego pisania - bez sensu ten twoj post i oczywiscie w tonacji negatywnej bo jakzeby inaczej

#28 ~Hasan~

~Hasan~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 18:39:56

Wszyscy piszą negatywy a nawet nie byli co niektórzy w hasanie .
Kebab jak kebab ma plusy i minusy , choć trzeba przyznać mięsko pierwsza klasa.
Długi czas oczekiwania w kolejce to oznaka wielu zamówień , nieraz trzeba czekać nawet 20 min na baranine , ale fakt warto!!!!
Jeśli komuś nie pasuje niech leci do innych kebabowni to przynajmniej w hasan kebab będzie można zjeść po ludzku a nie czekać non stop w kolejce;))))

#29 ~Zadowolony~

~Zadowolony~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 19:19:59

Własnie zjadłem kebaba z hasan kebab świetny i duży , dowóz gratis , swierzy i ogólnie nic mi się nie przytrafiło , fajna sprawa z ogorkiem kiszonym i baranina, czego ludzie się czepiacie?
Naprawdę dobry kebab

#30 ~Kyrk~

~Kyrk~
  • Goście

Napisano 03 kwiecień 2012 - 22:06:11

Ładny kabaret robią z kryptoreklama, zastanawiałem sie czy napisać bo moze skończyć sie ta farsa. Pewnie wylapaliscie prosciutki błąd ortograficzny w większości postów ochów achów. Hmm nie napisze jaki bo autor ma w tym urok. :))

#31 ~kaziu~

~kaziu~
  • Goście

Napisano 04 kwiecień 2012 - 10:21:37

faktem jest że kebab jest świeży w hasanie a nie świerzy a błąd autora śmieszy :)

#32 ~Hasan~

~Hasan~
  • Goście

Napisano 04 kwiecień 2012 - 10:36:55

Może koleś co pisze z błędami to ten Turek co je robi;)
Można powiedzieć , ze jak ktoś pisze złe to opinie wiarygodne , jak dobrze to właściciel ....
Ja napisze jako ktoś kto jadł tego kebaba .
Kebab bardzo dobry , rolo wielkie nigdzie nie jadłem w Słupsku większego .
Dobre mięso i sałatki .

#33 ~Asia~

~Asia~
  • Goście

Napisano 04 kwiecień 2012 - 19:16:32

Własnie zjadłem kebaba z hasan kebab świetny i duży , dowóz gratis , swierzy i ogólnie nic mi się nie przytrafiło , fajna sprawa z ogorkiem kiszonym i baranina, czego ludzie się czepiacie?
Naprawdę dobry kebab


no tak, jak się zamawia to nie widać braku czystości za ladą

#34 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 05 kwiecień 2012 - 18:24:15

mam nadzieje, że nie dłubie w nosie przed zrolowaniem kebaba. nie zniósłbym myśli, że jem wraz z zawartością kebaba smarki z nosa... fuj

#35 ~SMAKOSZKA~

~SMAKOSZKA~
  • Goście

Napisano 05 kwiecień 2012 - 18:40:44

(...)

Użytkownik -Kazik- edytował ten post 05 kwiecień 2012 - 18:54:40
cały wpis dużą czcionką


#36 ~lawrent~

~lawrent~
  • Goście

Napisano 05 kwiecień 2012 - 22:55:28

ludzie kochani jak można pisać takie brednie , gluty smarki itd. to forum jest o wyrażeniu swych opinii na temat jakiegoś kebaba , a nie o fantazji pisarza , że gluty se ktoś wkręca ....

Jeśli miałbym ocenić kebaba z hasana to w skali 1/10 daje 9+ , a już mówię dlaczego :
plusy :
świeże mięso
ekstra sosy
duży
szybka obsługa
surówki
lokal przestronny

minusy :
nieraz brudno na podłodze jak jest wielu gości z budowy
turas słabo czyta zamówienia i się myli , trzeba go pilnować

#37 ~łał...~

~łał...~
  • Goście

Napisano 06 kwiecień 2012 - 15:48:14

Kebab zjadliwy , można się pokusić o ocenę 5- w skali do 5 .
Szkoda tylko ,że nie w centrum ,m długo trzeba czekać na dowóz w wieczornych godzinach .
Jednak wolę poczekać 40 min . niż zjeść u konkurencji jakąś mielonkę z zalaną sosem bułą .
Pomyślcie nad 2 samochodami do rozwozu .
Świetne rolo , bardzo duże i za śmieszne pieniądze , to jest mój faworyt.

#38 ~Don Kapusta~

~Don Kapusta~
  • Goście

Napisano 06 kwiecień 2012 - 17:16:24

poczekajcie jeszcze z tydzień albo dwa... skończy się czas rozruchu i przyjdzie szara rzeczywistość. zaczna żałować składników, sosy raptem staną się wodną papką, a mięso będzie takie jak w innych lokalach (mielonka lub ścinku odpadowe z kurczaka).
kto sie załozy? na rozruch zawsze dają lepsze składniki, zeby się dobrze zaprezentować, ale potem to juz będzie golenie owieczek z kasy. minimum żarcia i maksimum kasy.
tak więc zachwycajcie się póki możecie. nie znam w Słupsku lokalu z żarciem, w którym po otwarciu poziom dań utrzymałby się dłużej jak 3 miesiące.

#39 ~zakład~

~zakład~
  • Goście

Napisano 06 kwiecień 2012 - 22:30:12

poczekajcie jeszcze z tydzień albo dwa... skończy się czas rozruchu i przyjdzie szara rzeczywistość. zaczna żałować składników, sosy raptem staną się wodną papką, a mięso będzie takie jak w innych lokalach (mielonka lub ścinku odpadowe z kurczaka).
kto sie załozy? na rozruch zawsze dają lepsze składniki, zeby się dobrze zaprezentować, ale potem to juz będzie golenie owieczek z kasy. minimum żarcia i maksimum kasy.
tak więc zachwycajcie się póki możecie. nie znam w Słupsku lokalu z żarciem, w którym po otwarciu poziom dań utrzymałby się dłużej jak 3 miesiące.



Przyjmuje zakład jeśli chcesz proszę bardzo !
Hasan kebab nie powstał po to żeby zarobić jak najszybciej , lecz po to żeby pokazać , że można mieć coś więcej za te same pieniążki , czyli np. nie mielone mięso tylko świeże , baran bity jest w tym samym dniu i sprzedawany jest po zbadaniu go i przyprawieniu .
Sosy są robione przez załogę hasana , a nie kupione gotowe , dlatego nieraz jest przestój bo za dużo jest wydań kebaba i nie ma czasu zrobić świeżego sosu , czy pokroić sałatek .
Nie chodzi o to , że w lokalu jest super i najlepsze jedzenie jest w mieście .
Chodzi o to żeby dać alternatywę dla słupszczan , znam właścicieli lokalu i znam ich zapał i zaangażowanie się w to co robią .
JESTEM GOTÓW ZAŁOŻYĆ SIĘ ,ŻE W CIĄGU 3 MSC. ICH ZAPAŁ NIE OPADNIE I NIE BĘDZIE INNEGO SOSU CZY MNIEJSZYCH PORCJI !!!!!
POWIEM WIĘCEJ WIEM , ŻE BĘDĄ NOWE DANIA , LEPSZE KEBABY I WIĘCEJ RODZAJÓW MIĘSA :)

#40 ~?~

~?~
  • Goście

Napisano 06 kwiecień 2012 - 23:34:52

Tak tak , tylko czemu to jedno mięso sie "sypie" przy krojeniu? Część jest mielona? Hmm



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych