Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »

Hasan Kebab


5169 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~degustastor~

~degustastor~
  • Goście

Napisano 30 marzec 2012 - 18:07:04

Według mnie lipa póki co. Dlaczego? Na barze wielki burdel, po prostu chlew. Jeden facet a'la turek - o ile pamiętam pracowął kiedys w Kebab House na Wileńskiej, dwie młode panienki oraz jakiś młody gostek, niby uwijali się jak w ukropie, ale robili więcej zamieszania niz kebabów. Baaardzo długi czas oczekiwania na kebaba (posżlo info od jednej panienki, że mają tak dużo zamówień, ze robia pierw te na telefon, a ludzie co chca kupic od reki i zjesc na lokalu każą czekac!!!) Paranoja. Młode panienki nie umieja zrobic kebaba, mało powiedziane - łyzki z sosem dobrze złapać nie potrafią, aby posmarować bułkę sosem. Widziałem jak zabrakło jednej surówki (czerwona kapusta) to wkładali samą biała. To jakaś pomyłka! Zabrakło jednego sosu to walili ten drugi, chlapiąc do środka kilka kropel. Coś niebywałego. W ten sposób ten lokal nie przetrwa na rynku nawet miesiąca. Bo lokalizacja niezbyt zachęca do częstych odwiedzin. Miesa pakuja do bulek niezbyt dużo, surówek równiez. Nie wiem, kto pisał, ze te kebaby są takie wielkie? To jakaś kolejna pomyłka. To, że dają połówkę pity do tego największego kebaba nie oznacza, ze środek jest mega duży! Połowa bułki jest pusta.
Drogi włascicielu - zamontuj kamerę i zobacz jaką czarną robotę robią twoi pracownicy. Jesli tego teraz nie ogarniesz, to lokal zapewne zniknie z mapy kulinarnej slupska prędziej niż się spodziewasz. To, że teraz jest ruch, bardziej wynika z ciekawosci i pierwszej reklamy. Jak pojdzie opinia w rynek, ze lokal jest do bani, to nie będzie już klientów.
Jeszcze jedno - może ten turek będzie dawał siecej wsadu do kebaba, pamiętam, że w ebab House rownież żałował i nie lubiłem jak mi własnie on przyrzadzał danie. Chytrość dziala niekorzystnie. Bo raz ktos przyjdzie, kupi, rozczaruje się i wiecej nie wróci. Malo tego - puści negatywna opinię w rynek.
Tak więc reasumujac - liczę, że poprawicie niedogodności, na chwilę obecną żółta kartka.

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 30 marzec 2012 - 18:16:55

Nie wiem czemu mam przypisać fak,że na realizację zamówienia do domu czekałąm nie dłużej niż 30 minut.

Zamawiałam ostatnio kilka razy,igdy nie czekałam dłużej.Na jakość narzekać nie mogę,ale to indywidualne odczucia.
Jednemu smakuje,pasuje,drugiemu nie.Bez złośliwości,powodzenia życzę nowemu lokalowi,ale dbajcie i klientów :)

#3 ~Maja~

~Maja~
  • Goście

Napisano 30 marzec 2012 - 18:28:14

niektórzy najpierw powinni zajrzec do slownika potem wychylac sie na forum , na marginesie to faktycznie reklamowany ten kebab ale jak zwykle wtedy kiedy powstaje jakis nowy lokal tego typu to jada po konkurencji co pozwala jak zwykle sadzic ze wiekszosc przychylnych postów piszą sami sobie , próbowałam dla mnie bez smaku no chyba ze kiszony ogorek ma go zastapic.

#4 ~degustator~

~degustator~
  • Goście

Napisano 30 marzec 2012 - 18:38:21

dla was wszyscy co pisza w negatywnym swietle to konkurencja. co jest wierutna bzdura.
to, ze ktos obnazyl mankamenty nie jest bezpodstawne. idz, sama zobacz na wlasne oczy.
miejmy tylko nadzieje, ze te uwagi beda wziete pod uwage przez wlasciciela tego lokalu i ze to poprawi. czy uwazacie, ze na forum nalezy wylacznie chwalic? zauwaz, ze nie padlo ani slowo na temat smaku - bo nad gustami sie nie dyskutuje. uwagi dotyczyly wszystkiego poza wlasnie smakiem kebaba. tak wiec zanim zwrocisz komus uwage, to przeczytaj ze zrozumieniem tekst, o ktorym sie wypowiadasz.

#5 ~Proba~

~Proba~
  • Goście

Napisano 30 marzec 2012 - 23:10:27

Uważam za temat hasana do zamkniecia , parodia i zenada , nigdy wiecej.

#6 ~karek~

~karek~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2012 - 10:30:09

Degustator byłem tam ostastnio i fakt na kebaba czekałem 30 minut bo była taka kolejka. Chociaż mam pewność że mięso świeże i rzeczywiście było dobre i co zamawiałeś ze dostałes mało mięsa ? Ja zamawiałem dużego rollera i sam widziałem ile mi mięsa napakowali i było go dużo - bez porównania do kebab housa więc może źle trafiłeś. Co do ogórków rzeczywiscie psują smak ale sam kebab oceniam na mocna 4.

#7 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2012 - 11:50:24

Chlopaki dajcie juz sobie spokoj z ta kryptoreklama, robi sie to juz powoli smieszne. Wlasciciel strony internetowej, ktora tak nachalnie staracie sie wylansowac jest rowniez wlascicielem kilku lokali gastronomicznych tak silnie promowanych na tej stronie, wsystko to sprawia, ze wiekszosc opinii jest malo wiarygodna i w wiekszosci wyssanych z palca. Podrawiam.

#8 ~EDIOS~

~EDIOS~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2012 - 12:21:28

Witam,
Drogi "gościu", który jesteś taki mądry aby uświadomić Cię w pewnych kwestiach i naświetlić Tobie brednie jakie wypisujesz i odciąć się raz na zawsze od tego typu bredni i teorii spiskowych. Na prośbę lokali, które promujemy zostaliśmy poproszeni jako firma o oświadczenie w tej sprawie. Portale grupy [spam reklamowy] to portale [spam reklamowy], azipo.pl i [spam reklamowy].shop.pl. Należą one do naszej Agencji Interaktywnej Edios i my jesteśmy ich właścicielami. Działamy na terenie całej polski i w wielu miastach w Polsce posiadamy partnerów w postaci lokali gastronomicznych z, którymi współpracujemy. Lokale te za świadczone przez nas usługi reklamowe w postaci zamieszczenia wizytówki lokalu oraz ich promocję na samej górze wyników wyszukiwania jak i również promocję na stronie głównej - płacą. Lokale te są silnie promowane bo co miesiąc opłacają reklamę w naszym serwisie, dlatego ich wizytówki są na samej górze i dlatego przekazujemy do ich lokali około 5-10 zamówień dziennie z systemu azipo.

Same opinie w rankingu lokali są moderowane i przyjmowane dla każdego lokalu czy jest on promowany czy nie jest. Przyjmujemy opinię pozytywne jak i negatywne, starając się jednocześnie moderować je aby nie dochodziło do nadużyć.

Informujemy również, że każdy lokal który współpracuje z nami staramy się "lansować" bo jest to w końcu nasza praca. Tak samo jak Ty wykonujesz swoją pracę i masz jakieś zadania, tak samo my je mamy. Właściciele lokalów wykupili u nas promocję wizytówki na stronie głównej oraz w wynikach wyszukiwania. Promują się również przez system zamówień to dla Twojej informacji. Pozwól więc że nie będziemy wdawali się z Tobą w dyskusję nasze oświadczenie jasno i wyraźnie przedstawia zasady funkcjonowania naszego systemu i działań reklamowych.

Pozdrawiamy Agencja Edios

#9 ~BEATKA~

~BEATKA~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2012 - 12:56:19

wczoraj czekalam na kebaba w lokalu 20 min niby turek mina jakby umieral,skladnikow jest naprawde mało w tym kebabie-mozna isc i sie przekonac,sos to nie sos tylko sama smietana-dzis powiem im zeby sie przylozyli bo inaczej d***...pani bardzo mila,grzecznie obsługuje,ale co do smaku samego kebaba to musza sie przyłozyc.wszystkiego mało,.noz wyjatkiem kapusty ktorej maja pod dostatkiem=-na całej ladzie lezy kapucha.sosu pare kropel-I NIE JESTEM KONKURENCJA TYLKO WCZORAJ BYŁAM PIERWSZY RAZ I ZAMAWIALAM.ZYCZE WAM JAK NAJLEPIEJ ALE DAJCIE SMAKU KEBABOWI I WIECEJ WSZYSTKIEGO A PAN TUREK NIECH NIE PRZEPRASZA ZE ZYJE....

#10 ~anka co lubi kebaby~

~anka co lubi kebaby~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2012 - 16:16:32

ten turek juz kiedys robil kiepskie kebaby na Wileńskiej w Kebab House. tam też załował wszystkiego. Czyżby poprzedni pracodawca pozbył się go wlaśnie z tej przyczyny?
zawsze jak tam chodziłam z chłopakiem na małe co nieco, to prosilam żeby kebaba robiła mi inna osoba, byle nie on.

#11 ~kebabożerca ;)~

~kebabożerca ;)~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2012 - 16:38:05

Prawdziwy turecki Doner Kebab to głównie mieso.
Dołączona grafika

Spójrzcie na to jak powinny wyglądać relacje w ilości miesa w kebabie do innych skladników:Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

... a tak wyglądać powinna wersja big Doner Kebaba (porównajcie wielkość wsadu):
Dołączona grafika

...natomiast jeśli juz robicie wersję wegetariańską, gdzie żałujecie mięsa, to niech ona chociaż będzie zbliżona do tej (a nie, że 3/4 to kapusta):
Dołączona grafika

A co, gdy dalej nam nie pasuje? ZRÓBMY SAMI KEBABA :)

A jak zrobić samemu dobrego kebaba to prosze oto przepis poniżej:

Dołączona grafika

Składniki:
800 gram wieprzowiny lub cielęciny, 2 ogórki szklarniowe, 3 pomidory, 2 cebule, opakowanie chlebków pita, jogurt naturalny lub kefir, ketchup ostry, olej, czosnek, zioła prowansalskie, koperek, papryczka chilli, przyprawa do kebaba.

Jak przyrządzić?
Mięso pokroić w cienkie paseczki (ok. 1 cm szerokości, 0,5 cm grubości i 3 cm długie), następnie do misy wrzucić pokrojone mięso, wlać 3 łyżki oliwy i wsypać przyprawę do kebaba. Odczekać 3-4 godz. W tym czasie do jogurtu dodać pokrojony koperek, zioła prowansalskie i czosnek. W sosie ma być wyraźnie czuć czosnek ale z drugiej strony ma przebijać nuta delikatności jogurtu i koperku. Ja daję niecałą główkę. Drugi sos robimy z ketchupu i dodajemy paprykę chilli. Ten sos musi być oooostry Ogórek obieramy i kroimy w kostkę. Może być grubsza. To samo robimy z pomidorem, natomiast cebulę kroimy na tzw. półtalarki. Zamarynowane mięso nabijamy na patyczki od szaszłyków i pieczemy na grillu. Przypiekamy dość mocno. Pod koniec pieczenia na grilla dajemy chlebek-bułki pita po uprzednim rozcięciu i otwarciu kieszonki. Zewnętrzną stronę bułek skrapiamy wodą. Po upieczeniu jedną wewnętrzną stronę bułki smarujemy sosem czosnkowym a drugą ketchupowym. Wkładamy upieczone mięso, ogórek, pomidor, cebulę. Kolejność obojętna. Po jednej warstwie przelać trochę sosami i nałożyć kolejną warstwe. Znowu przelać i na wierzch nałożć mięso i można znowu przelać sosami i... smacznego.

Uwagi:
Mięso można pokroić w grubszą kostkę lecz wolę drobniejsze bo bardziej się spiecze. A czym dłużej będziemy marynować tym będzie smaczniejsze. Preferuję conajmniej 12 godz. marynowania. Chleb Pitta kupuję w sklepie Kaufland cena za 5 szt. ok. 3,50 zł. Ale myślę, iż w innych hipermarketach też będą do dostania.

#12 ~kaska~

~kaska~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2012 - 18:47:23

byłem przed chwilą kolejka jak po chleb, na miejscu na kebaba czekałam długo. zamówiłam super rollera z baranina za 14zł i to co mi podali było ogromne, połowę wziełam do domu. chłopak jadł kebaba małego z drobiem mówił ze nic szczególnego wiec osobiście polecam zamiawiac tam rollery.

#13 ~degustator~

~degustator~
  • Goście

Napisano 01 kwiecień 2012 - 10:25:09

NA ULICY Piłsudskiego otwarto nowy lokal -hasan kebab.postanowiłem skosztować więc i przetestować nową jadłodajnię na dzielnicy.wchodzę-kilka osób przed ladą. myślę-ok poczekam chwilę. p[rzychodzi moja kolej-zamawiam 2 kebaby na wynos-pani mówi-trzeba poczekać z 30 min. mówię ok, przyjdę później odebrać.trafiłem akurat, jak szef kuchni tworzył dla mnie jedzonko. niby wszystko ok, ładnie pięknie. jest jednak trochę "ale":

czystość się kłania- na sali i za ladą macie niesamowity CHLEW
przy pakowaniu jedzenia na wynos nie powinno się wkładać palca do środka bułki-następnym razem odmówię przyjęcia kebaba
pierwszy raz spotkałem się z kiszonym/konserwowym ogórkiem w kebabie-dziwny smak
mięso słone i zimne-duży minus

Obsługa bardzo miła i starająca się robić dobre wrażenie :) Jednak nie wszystko jest tak kolorowe. Wróżę wam utrzymanie się, jednak pod kilkoma warunkami. Nie bądźcie zachłanni-postawcie na JAKOŚĆ nie na ILOŚĆ.pUNKT Macie w dobrym miejscu, dowóz jest. W miarę upływu czasu może podjęlibyście się próby reanimacji AMERYKAŃCA Z MAX'A,:) tego mi brakuje w mieście:)

#14 ~degustator~

~degustator~
  • Goście

Napisano 01 kwiecień 2012 - 10:57:33

ten pierwszy post "degustatora" pisal ktos inny niz ten powyżej. trzeba to zaznaczyć i nie podszywać się pod nicki. na szczęście odczucia były podobne.

#15 ~HAHA~

~HAHA~
  • Goście

Napisano 01 kwiecień 2012 - 13:33:54

... ile razy można pisać. Na forum nie piszemy postów dużą czcionkąDołączona grafika(Kazik)

Użytkownik -Kazik- edytował ten post 01 kwiecień 2012 - 13:46:09


#16 ~Men~

~Men~
  • Goście

Napisano 02 kwiecień 2012 - 00:24:45

Faktem jest ze w lokalu wieczny ruch , kebab z baraniny musi miec kiszonego ogorka , żeby lepiej smakowal;)
Tak na poważnie kebab świetny , długi czas oczekiwania tylko dlatego ze masa ludzi go zamawia!
Jeśli nie dodania się jakości mięsa zapraszam do innych kebabow

#17 ~karolinka~

~karolinka~
  • Goście

Napisano 02 kwiecień 2012 - 00:26:04

dobre te narzekania, a cały Słupsk kupuje tam kebaby więc coś jest na rzeczy i jednak musi być dobry skoro taki rucha maja. Dzisiaj chciałem zamówić Pan powiedział, że mają na liśćie 14 kebabów do zrobienia i 1 godz czekania a że zależało mi na czasie zamówiłam pizze.

#18 ~Rihgtryu~

~Rihgtryu~
  • Goście

Napisano 02 kwiecień 2012 - 00:50:28

Maja remont przed lokalem i obok lokal jest tez remontowany stad ten syf na podłodze non stop . Jestem w lokalu co jakiś czas i widzę ciagle kolejki wiec nie piszcie ze nie dobry , chyba ze wam nie smakuje i już to wtedy na obiad np. Do jakiejś konkurencji i tyle !!!!!!

#19 ~gol~

~gol~
  • Goście

Napisano 02 kwiecień 2012 - 06:40:48

polecam kebab w hasan kebab ale doprawcie bardziej mieso i zamiast smietany robcie dobry sos czosnkowy i bedzie git

#20 ~Istra~

~Istra~
  • Goście

Napisano 02 kwiecień 2012 - 08:34:22

Polecam ale doprawcie mięso i zmiencie sos. Hehe. Dobre.



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych