Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »

Flaki wołowe z Biedronki


41 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 13:01:54

W niedzielę kupiliśmy flaki wołowe w rosole w Biedronce przy ul Przemysłowej..na filii data;6/09/2008, producent;WAKPOL Ruda Śląska..Niestety okazało się że są skisłe..nie zachowaliśmy paragonu

#2 ~Razor~

~Razor~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 13:56:48

po prostu nie rob zakupow w taniej i tandetnej biedronce ale w innych lokalnych sklepach gdzie mieso na pewno masz swieze i lepszej jakosci niz w marketach typu biedronka...

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 13:58:09

Mięso najlepiej kupować na hali wileńskiej.

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 15:51:22

po prostu nie rob zakupow w taniej i tandetnej biedronce ale w innych lokalnych sklepach gdzie mieso na pewno masz swieze i lepszej jakosci niz w marketach typu biedronka...



a ty weż sie do roboty zamiast wypisywać bzdury, piszesz 9o tandecie, nie każdy ma dzianego tatusia jak ty i to pewnie jeszcze z legitka PZPR

#5 ~Razor~

~Razor~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 16:06:47

skoro wolisz kupowac zgnile mieso ktore lada dzien zacznie chodzic i ktore jest faszerowane chemia to ok, twoje zdrowie i twoja decyzja :)
ja wolalbym miesa nie jesc niz mialbym jesc cos takiego...

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 16:29:08

Moj Boze,a kto kupuje takie rzeczy w sklepach.Czy nie taniej i lepiej kupic kawalek wolowinki,troche flakow suchych i ugotowac sobie samemu.Jest taniej,smaczniej,zdrowiej.Z wolowinki robie pierozki albo pyzy z mieskiem,a na rosolku flaki.Latwe.

#7 ~R@dek85~

~R@dek85~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 16:31:28

Powiedzmy,że znam się trochę na tej branży i odradzam kauflandy,reale,biedronki itp. wiem co piszę. :) Pozdrawiam.

#8 ~Razor~

~Razor~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 16:47:10

dokladnie! sluchajcie radka! :P

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 17:18:27

Mięso najlepiej kupować na hali wileńskiej.

Teraz zakupy wszędzie są ryzykowne.A na hali czy Manhatanie mięso szare na tacy woda-widać że moczone było w ''utrwalaczach''..na Banacha też nie lepiej..gdzie można kupić naprawdć świeże i badane mięso? W marketach wolę nie ryzykować.

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 17:38:10

Teraz zakupy wszędzie są ryzykowne.A na hali czy Manhatanie mięso szare na tacy woda-widać że moczone było w ''utrwalaczach''..na Banacha też nie lepiej..gdzie można kupić naprawdć świeże i badane mięso? W marketach wolę nie ryzykować.

Swieze miesko i pyszne wedlinki mozna kupic w sklepiku na Ryczewie.Troszke drozej,ale niebo w buzi.Polecam kaszaneczke,salcesonik,szyneczki,kielbaski.Mniammmm.

#11 ~mieszczka~

~mieszczka~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 17:39:15

mięso kupuję w Bomi. Nie mam zastrzeżeń. Kolejki na tym stoisku mówią same za siebie.

#12 ~FLAKI Z OLEJEM~

~FLAKI Z OLEJEM~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 17:46:50

Flaki to sie je w barze u Gabrysia albo sie je robi samemu.Znam dobry przepis jak by co.Bomi najlepszy sklep jednak nie na kazda kieszen.Lubie tam robic zakupy.

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 17:47:02

Wszystkie te duze sklepy,to masowka.Dostawa 1x w tygodniu,albo rzadziej,duze chlodnie,konserwanty.Male sklepiki,wlasnie taki jak na Ryczewie-pan Warcholak,super.Mala produkcja,bez konserwy,swiezutkie.

#14 ~cassia~

~cassia~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 18:12:07

mięso kupuję w Bomi. Nie mam zastrzeżeń. Kolejki na tym stoisku mówią same za siebie.

Mięso w Bomi nie, za to wędliny tak.
A dlaczego Bomi?
1) blisko
2) szybko
3) dobra jakość.

Pozdrawiam

#15 ~jo-asia~

~jo-asia~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 18:55:02

Oj, wędliny z tego sklepu na Ryczewie to pychota; trochę drogie, ale za to jakość. Przynajmniej wiem, że nie jem wieprzowych odpadków opatrzonych napisem "szynka".

#16 ~FLAKI Z OLEJEM~

~FLAKI Z OLEJEM~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2008 - 19:30:23

Mięso w Bomi nie, za to wędliny tak.
A dlaczego Bomi?
1) blisko
2) szybko
3) dobra jakość.

Pozdrawiam

Ale ceny maja na wyzsza kieszen.Wyborem powalaja na kolana.

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 wrzesień 2008 - 17:21:09

mięso kupuję w Bomi. Nie mam zastrzeżeń. Kolejki na tym stoisku mówią same za siebie.

Niestety z dziś zakupionego w Bomi mięsa wyciekło sporo wody, sądzę,że było moczone ..co jeść?..pełnia lata, a fasolka na rynku przy Wolności zwiędła, papryka zielona też pomarszczona..eeech...

#18 ~Razor~

~Razor~
  • Goście

Napisano 03 wrzesień 2008 - 17:22:54

hehe najlepiej isc na diete albo glodowac i nie jesc tej chemii :DD

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 wrzesień 2008 - 17:28:29

Kupujcie mięso na wsiach.

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 wrzesień 2008 - 18:30:53

Kupujcie mięso na wsiach.

Z włośnicą??i co zrobić z całym wieprzem???...za dużo tłuszczu...



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych